1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Afzeggen koper mij de rekening

Gepubliceerd op 29 april 2014 door Thomas.

Een goede middag,

na alweer een vervellend telefoontje van IWVMAA.NL, ben ik maar een gaan googelen en vond veel slechte ervaringen met deze site.
ik heb zo'n 3 weken geleden op internet gekeken en me aan gemeld wat gratis zou zijn. ik mijn auto er op gezet en volgende dag telefoon. de auto kon ik verkopen prijs afgesproken en echt alleen als ze deze prijs zouden betalen dat was goed. wel of ik ff akkoord kon gaan met de voorwaarden van hun, dus ik zeg is goed stuur ze maar door per mail dan zal ik ze is bekijken.
Zeker omdat ik de auto ff naar Enschede zou brengen wou ik graag alles zwart op wit hebben staan.

kom ik thuis en ja hoor heb mail van ze, maar tot mijn verbazing zie ik een verkoop overeenkomst voor de verkoop waarin ik dus al akkoord zou zijn gegaan. echter heb ik alleen akkoord gegaan als ze de voorwaarden zwart op wit zouden zetten en ik ze zou zien. dit zou gebeuren maar gebeurd dus niet.
na wat telefonische contact zouden ze de bandjes terug zoeken. echter heb ik hier nooit antwoord op gehad. om van het probleem af te komen maar een afspraak gemaakt met de koper. deze gebeld ik zou dinsdag na de Pasen langs komen ik moest alleen maandag ff whatsappen voor het adres. zo gezegd zo gedaan ik dinsdag vrij gepakt om de auto weg te brengen. ik maandag een whatsapp gestuurd van ik ben morgen rond 12 uur bij u waar moet ik zijn? dus vraag om het adres. wat ik terug krijg van de koper is ik kan morgen niet moet paar dagen naar het buitenland bel donderdag wel.

ik al boos ik stuur terug heb dag vrij gepakt en nu zegt u af.
ik zei ga contact op nemen met ikwilvanmijnautoaf.nl
zo gezegd zo gedaan dinsdag morgen bel ik met ze dat de koper afgebeld had en dat ik een dag voor niets vrij gepakt heb. zei zouden nog contact op nemen. echter hoor ik niks van ze.

tot 1 dag later een rekening in de mailbox van de annulering van de auto. ik denk annulering volgens mij had de koper afgezegd dus ik bellen met ikwilvanmijnautoaf.nl daar waren ze niet zo hulp behoevend ik had een afspraak staan zeiden ze en de koper had staan wachten. ik zeg volgens mij is het net andersom. maar dat kon niet. ik stuur mijn whatsapp gegevens door naar ze geen reactie. ik mail ze 2 dagen later of ik nog reactie krijg maar niks. weekend er tussen nog een mail weg. eindelijk ik krijg reactie. maar niet de reactie die ik hoopte.

de rekening blijft staan omdat ik een afspraak had staan en niet kwam op dagen terwijl de koper had afgemeld.

hoe nu verder .

ik wil dit graag kenbaar maken over de praktijken van ik wil van mijn auto af.nl zodat niemand er meer aan denkt om een auto te verkopen aan hun.

zo dit is ff van me af.

ik ga dit verder afwerken desnoods met de rechtsbijstand ik houd jullie op de hoogte.

MVG Thomas Vermeulen