1.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
0

APK keuring Kwik-Fit Schiedam

Gepubliceerd op 10 april 2014 door tsiomara@hotmail.com.

Op aanbod van mijn autoverzekering heb ik mijn opel corsa 2001 gratis laten APK keuren. Op de dag van mijn APK keuring heb ik mijn auto naar Kwik-Fit gebracht en ik was gaan werken, want mijn auto zou pas rond 12 uur klaar zijn. De monteur gaf aan als er ernstige dingen worden geconstateerd zullen we jou hierover bellen.

Rond 12 uur was ik mijn auto gaan ophalen, want ik was niet gebeld, dus ik dacht er zal niks aan de hand moeten zijn. Want ik had mijn auto pas voor 1 jaar en toen ik het gekocht had is er een APK keuring gedaan. Nou ik dacht dus mooi verkeerd, want de monteur kwam met een waslijst van dingen die er mis waren met mijn aut. Mijn scholdempers aan de linkerkant waren niet goed en de achterse schokdempers kan je alleen per 2 bestellen, mijn uitlaatklep dicht niet goed, uitlaat is verroest, mijn lampen aan de linkerkant doen het niet, de rechterlamp voorin is defect enz. De rekening was 753 euro.

Ik zei tegen de monteur geef mij mijn auto, maar mee en ik ga het zelf laten repareren. Ik heb een second opinion gevraagd bij een monteur en de resultaat was dat er kleine dingetjes vervangen moesten worden en het heeft mij uiteindelijk maar 200 euro gekocht. Kwik-Fit wilde mij gewoon oplichten, omdat mijn APK gratis was. Ik zal nooit meer naar Kwik-Fit toe gaan voor een APK keuring.

Aan te bevelen

Nee, Kwik-Fit is als garagebedrijf niet eerlijk tegenover hun klanten, ze willen gewoon geld uit je portomonnee halen