1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
4

Kwik-Fit Merwede 2 Lelystad fatsoen ver te zoeken.

Gepubliceerd op 19 juli 2014 door W.D.

“Een onwaardig gevoel als vrouw zijnde,kom hier nooit meer,eerst mocht ik al niet gaan kijken van de man achter de balie, maar dit deed ik toch op eigen verantwoording.
De man die mijn auto nakeek was niet met een schroevendraaier aan het kijken naar evt. roest maar was keihard aan het bikken met een grote beitel.ik zei alleen maar, zo kan je ook iets stuk maken,kreeg gelijk een hele grote mond,van ; ben jij hier de keurmeester of ik, alles was hatelijk.
Mijn uitlaat was ineens stuk of hij dit reeds was ?? Ik had hem pas nog laten maken en was er heel veel vernieuwd en was hij. Ook op de brug geweest hiervan niks gehoord. Dus ?? Voor mij.maar hij kwam niet door de keuring, al met al een slechte behandeling en fatsoen...ver te zoeken!
Ik deed mee aan een beoordeling van kwik-fit, en heb dit ook laten plaatsen, en kon er voor kiezen wel of niet te worden gebeld ik koos ervoor, niet te worden gebeld omdat naar mijn mening geen zin heeft, dit was het tweede geval al bij Kwik-fit dus ondervinding.
En werd 2 dagen later gebeld en door de persoon in kwestie met een toon van...hoe durf je, ik heb deze man gezegd geen zin in discussie te hebben en opgehangen brutaal belde hij wéér.
Dat woord FATSOEN kennen ze niet bij Kwik-Fit....

Minpunten
  • Klanten netjes behandelen.
Aan te bevelen

Nee, Pfff lees de ervaringen maar eens door! Ik ben niet de eerste en enige.