1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Laat nooit je autobanden vernieuwen bij de Kwik-Fit

Gepubliceerd op 28 maart 2023 door W..

In juli 2020 heb ik twee nieuwe achterbanden laten leggen a €350. Nu 2.5 jaar later en een kleine 10.000km verder worden ze afgekeurd. De banden hebben nog de volle profiel maar scheuren in de naad van het profiel. Het canvas is zelfs al zichtbaar tussen het profiel.

De Kwik-Fit verschuilt zich achter het feit dat ik te weinig kilometers gereden zou hebben. (gem 5x per week +- 15 km) Twee onafhankelijke garages in de omgeving heb ik benaderd, voor een offerte, en gevraagd waarom de banden deze scheuren vertonen. Beide garages geven aan dat dit komt door ouderdom. De nieuwe banden uit 2020 komen daarnaast ook uit 2018. Niks nieuw aan dus!

De “tegemoetkoming” die de Kwik-Fit wil geven is 15% wat uitkomt op €450. Dit is overigens de zelfde prijs als beide andere garages mij hebben aangeboden. Of te wel een dikke middelvinger!

Doe jezelf een lol en ga naar een andere garage dit bespaart je een hoop dubbele kosten.

Aan te bevelen

Nee, Ik voel me aardig opgelicht. Ze verkopen oude banden als nieuw. Iedereen zal het met me eens zijn dat je mag verwachten dat je meer dan 10.000 kilometers kunt rijden met een set autobanden. Ik rij normaal en hou me netjes aan de snelheid.