6.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

F-secure; Customs don't care!

Gepubliceerd op 18 maart 2014 door Jakeman07.

In januari 2014 heb ik ter verlenging van een aantal lopende licenties van familieleden een pakket van 3 licenties voor 2 jaar gekocht. Na invoering van de eerste licentie bleken opeens alle licenties door F-Secure automatisch te zijn toegekend aan 3 pc's. Via de abonnement-codes kon ik 2 van de 3 apparaat(pc)-id's achterhalen. De derde was (en bleef) een groot raadsel.

Contact met de afdeling Custom Care leverde bij hun ook alleen maar verbaasde reacties op. Volgens CC was het niet meer te achterhalen hoe dit kon!? Op een gegeven moment kreeg de desbetreffende CC-medewerker het "lumineuze" idee om de de licentiecode te resetten met het advies om de software te verwijderen en "schoon" te installeren.
Zo gezegd zo gedaan, echter na de schone installatie verscheen bij het invoeren van de licentiecode telkens de melding "validatie mislukt".
Dus opnieuw contact gezocht met CC, maar wat schetst mijn verbazing; ze reageren gewoon helemaal niet meer!! Blijkbaar neemt F-Secure Custom Care niet bepaald serieus!

Pluspunten
  • Werkt accuraat en "geruisloos" op de achtergrond.
Minpunten
  • F-Secure Custom Care doesn't care!
Aan te bevelen

Nee, gezien mijn ervaring met custom care absoluut niet.