2.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Alleen maar problemen met mcafee.

Gepubliceerd op 5 maart 2014 door Dubbelman.

Heel slecht, ik kocht vorig jaar mijn computer en dacht als ik mcafee gelijk er op zou zetten dat ik dan beveiligt ben. Helaas, je betaald alleen voor de waarschuwingen en de pop-up blokkering, maar dat wordt echter niet gezegd. mocht er inderdaad een virus op je computer zitten dan moet je nog eens 70 euro neer leggen om deze eraf te halen. Na meerdere telefoongesprekken over de computerovername, virussen en pagina's die zelf worden afgespeeld en geopend, was ik het zat. Ik kreeg het advies om het geld te betalen of maar naar een ander toe te gaan.

Pluspunten
  • Geen, klantenservice is onvriendelijk, soms lange wachttijden. Je wordt vaak niet goed genoeg geïnformeerd. Al me tal heb ik geen positieve of sterke punten van mcafee. Zelf zitten ze in Sofia (Bulgarije) en kunnen ze geen persoonlijke service aanbieden als er wat mis is met je computer. Het enige wat zij kunnen doen is als er een virus is, die eraf halen voor 70 euro mbv overname van je computer. ‎.
Minpunten
  • Klantenservice, iedere keer krijg je verschillende dingen te horen over wat je met je computer moet doen.
Aan te bevelen

Nee, ze scheppen al snel een beeld dat ideaal is maar er mist een stuk informatie als je het eenmaal gekocht heb. ik zou nooit meer een abonnement nemen op mcafee.