10.0
Sfeer:
Prijs/kwaliteit:
Hygi├źne:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Eerste keer Fata Morgana was geweldig!

Gepubliceerd op 14 februari 2018 door MenR.

Dit was onze eerste keer ooit in een parenclub en we hebben een fantastische avond gehad!
Na lang twijfelen en praten toch maar over onze angst heen gezet en naar Fata Morgana gegaan. Wij zijn midden 30 en nog geen enkele ervaring met anderen (erbij).
We werden vriendelijk welkom geheten en het was al lekker druk. Eerst maar eens wat drankjes gedronken bij de bar en op de dansvloer gestaan. Lekker om ons heen gekeken, er waren mooie mensen, ook van onze leeftijd en er onder. Iedereen leek het leuk te hebben en niemand was opdringerig.
Vervolgens zijn we de verschillende ruimtes gaan verkennen om weer terug te keren naar de dansvloer, daar ging het al lekker los!

Vervolgens naar de zolder gegaan en een hoekje opgezocht, de meeste stellen bleven toch vooral met elkaar bezig en wij durfden ook niet zomaar op anderen af te stappen. We hadden ook een darkroom gezien en gingen daar even naar binnen, we hoorden wel wat actie en zochten een lege plek op het bed om te kijken wat er zou gebeuren. Al snel kwam er een stel naast ons en mijn vriendin werd voorzichtig benaderd door het stel, toen ze het toeliet is ze heerlijk verwend door dit stel terwijl mijn vriendin met mij bezig was.
Zonder iets te zeggen zijn wij op een gegeven moment weggegaan, dit was super spannend.

Twijfelaars, ga zeker eens een kijkje nemen, je kunt je eigen grenzen bewaken en de sfeer was heel relaxed. Wij zullen zeker nog een keertje terug gaan.

Pluspunten
  • Groot, druk, vriendelijk personeel.
Aan te bevelen

Ja, Als je twijfelt? Gewoon doen!