8.3
Sfeer:
Prijs/kwaliteit:
Hygi├źne:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Jaren eerder moeten doen

Gepubliceerd op 10 maart 2021 door Simon Tuiberg.

Via de kamasutra beurs en een kik groep kwamen we in contact met een aantal stellen die vakar naar een club waren geweest. Na lang wikken en wegen hadden we besloten die zaterdagavond gelijk maar mee te gaan. Een grote stap, we kenden die mensen niet en gingen naar een sexclub.
Maar na een kopje koffie bij hun thuis was de sfeer al gelijk goed. Eenmaal in de club lieten ze ons de hele club zien met al de ruimtes. We waren vrij vroeg dus waren nog inbgewone kleding.
Toen brak hetmoment van dresscode aan. We zij beide geen fotomodellen, en geen 25 meer, dus was best wel even een dingetje om je kleding uit te trekken, en in je onderbroek te gaan lopen. Maar eigenlijk was dit een paar seconden spannend, maar daarna voelde het als gewoon. Voorral omdat er in deze club vanalles rond loopt. Dik, dun, groot, klein, lelijk en mooi. Maar er is voor ieder wat wils. Maar alles is wel.met klasse. En heeeel respectvol.
Nadat we we wat gegeten hadden in het doe het zelf restaurant, zijn we het bubbel bad in gegaan. Lekker even on de sfeer komen zeg maar samen. Lekker warm en groot bad waar van alles gebeurd. Onder water maar ook boven water. Het zijn voornamelijk stelletjes die hier samen bezig zijn. Maar af en toe voel je ook wel een hand langskomen van een vreemde.
Dit is de manier waarop wij meestel beginnen, maar daarna kan het alle kanten op gaan. In de lounch ruimte lekker wat drinken en onderuit zitten. Sommige zitten hier alleen heel innig. Andere hebben heerlijk sex met elkaar. Abdere praten wat met andere stellen.
Wij zijn niet zo van de dansvloer, maar er word lekkere muziek gedraait. In alle ruimtes word het wel wat drukker en is er genoegbte zien. Om zelf een plekje te hebben, moet je soms even wachten. Maar het kijken naar andere is ook heel leuk. De zolder is leuk en zo zijn er meerdere grotere ruimtes. Maar er zijn ook kleinere ruimtes sommige kun je afsluiten voor meer privacy. Ook is er een sm ruimte en massage tafels.
Het heeft even geduurd, maar na een aantal keer geweest te zijn durfde we ook de darkroom in. Ook eennhele aparte gewaarwording. Maar ook erg leuk.
Kortom een hele goeie keuze geweest om dit eens te doen. We zijn onder tussen meerdere malen geweest en een hoop leuke super ervaringen rijker.
Ik vind de club mooi groot, schoon en een lekkere sfeer. Personeel is zeer vriendelijk. Er word goed beveiligd, al merk je daar erg weinig van.
Jammer dat we pas op een latere leeftijd terecht gekomen, hadden we jaren eerder moeten doen.

Pluspunten
  • Schhon en mooie club. Goede sfeer.
Minpunten
  • Prijs is wel hoger als andere clubs. Maar wij vinden dat je daar ook een hoop voor yerug krijgt.
Aan te bevelen

Ja, Altijd een goede sfeer en nooit te druk.