7.0
Sfeer:
Prijs/kwaliteit:
Hygiëne:
Wat vind je van deze ervaring?
1

Leuke club met goede muziek maar weinig erotiek

Gepubliceerd op 25 oktober 2015 door Edward.

Voor ons de eerst keer naar een club, thema van de avond was "trio night".
Aangezien wij de wens hadden om een keer een trio met een vrouw erbij dachten we dat deze avond dat ons kon bieden! Bij binnenkomst werden we goed ontvangen en kregen we uitleg over de club, prima!
Na was gedronken te hebben aan de bar zijn we eens gaan kijken wat de club te bieden had. Veel kamertjes en wat grotere ruimtes, de meeste slecht verlicht! Later op de avond was het redelijk druk op de bovenste verdieping echter geen enkele vorm van trioseks kunnen ontdekken.
De vrijdagavond waren er veel stellen die vooral op zichzelf zijn en daar dan ook sex hebben. Prima maar noem het dan geen trio night.
Eten en drinken waren top ook de muziek sprak ons aan. De populatie die wij zagen is erg wisselend en idd een afspiegeling van de maatschappij. Dresscode wordt op veel manieren geïnterpreteerd en moet eerlijk bekennen dat sommige mensen echt de plank mis slaan. Bepaalde mensen hadden een camping outfit aan, opzicht wel lachwekkend maar niet de dresscode van een parenclub!!
Wij hebben ondanks alles leuke avond gehad wij hebben niet gevonden wat we zochten.

Pluspunten
  • goede muziek en prima eten
Minpunten
  • Thema avond waarbij het thema niet uitgedragen werd en dresscode van sommige mensen is niet uitnodigend om iemand te ontmoeten.
Aan te bevelen

Ja, Gezellige club met een optie tot erotiek al gaan de mensen die daar komen vooral voor sex met eigen partner.