10.0
Sfeer:
Prijs/kwaliteit:
Hygiëne:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Een club die meegaat met de tijd

Gepubliceerd op 5 maart 2020 door Geilmetstijl.

Wij hebben verschillende clubs bezocht in NL en daarbuiten. Van super mooi tot smerig en ranzig. Beoordeel je een club einde avond wanneer je weg gaat dan kampt elke club met hygiene. Bedenk hoe je eigen laken op je matras eruit ziet bij een geil thuisfeestje einde avond/nacht is dat wel hygiënisch?!
Elke club trekt haar eigen publiek aan. Wij ervaren de fun4two als een club die met zijn tijd is mee gegaan. Dit zal zeker voorgaande leden afstoten ondanks dat ook zij verder met hun tijd meegaan. Deze club heeft zich losgemaakt van het ouderwetse imago "parenclub". Met recht is deze club een swingersclub dat een zeer leuk publiek aantrekt die volledig full swap gaan maar ook een zeer vriendelijke club is voor nieuwkomers die hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen. Deze club heeft sfeer en is gemoedelijk. Geen koud overkomend neon verlichting en sky zittingen zoals bij de fata. Mooi wisselend themaprogramma en zeer gave poolparties die wij nog nergens anders zijn tegengekomen dan buiten NL.
Elke club is leuk en je kiest zelf welke club het beste bij je past. wij geven de fun4two een dikke tien. Een club die in 2019 maar liefst meer dan 7.000 nieuwe bezoekers heeft ingeschreven. Dat zegt iets toch?

Pluspunten
  • Super gemoedelijke sfeer. Iedereen is gelijk. nieuwkomers worden door iedereen verwelkomt
  • Geen groepjes gedrag. iedereen praat met elkaar
  • Zeer behulpzame club crew en dames aan de bar
Minpunten
  • graag echt twee rijen voor leden en aspirant leden. nu te lang in de rij. wel goed punt omdat het altijd vol met leuke stellen zit.
Aan te bevelen

Ja, een club met leuke stellen van soft tot full swap. Geen groepjes gedrag. Iedereen is gelijk. leeftijd van 20 tot 50. Bezoek vooral de thema parties.