9.0
Sfeer:
Prijs/kwaliteit:
Hygiëne:
Wat vind je van deze ervaring?
1

Eerste keer naar Fun4Two

Gepubliceerd op 2 juni 2014 door Enthousiaste nieuwe bezoeker.

Zaterdag 31 juli zijn mijn vrouw en ik voor het eerst naar de Fun4Two geweest. Het was ook de eerste keer naar een parenclub. Vantevoren hebben we allerlei fora bezocht om een beetje te weten wat we konden verwachten, maar de meeste recenties waren vrij oud. Vandaar ook het voornemen om een recentie te schrijven. Bij deze dus, ik ben geen professionele recensent dus vergeef mij de eventuele uitglijders :-)

Drie weken geleden heb ik gereserveerd waarop ik de volgende dag een keurige mail kreeg met de bevestiging, informatie en een inschrijfformulier. Ik heb nog een mail gestuurd om te vragen voor een rondleiding, maar daar heb ik geen antwoord meer op gekregen.

De ontvangst in de club was prima, na het overhandigen van het ingevulde inschrijfformulier en het betalen van 130 euro kregen we nog wat mondelinge informatie waar de lockers zich bevonden, wanneer de dresscode zou ingaan etc.

De lockers zijn boven in de club, een wat steile trap op. De lockers zijn groot genoeg voor kleren voor twee en een tas voor wat extra spullen. Mijn vrouw had extra schoenen en wat extra lingerie meegenomen. Dat paste allemaal prima in de kast. Het omkleden an sich gaat prima, als er meer paren tegelijk willen omkleden kan het soms wat krap zijn en moet je even wachten op je beurt.

Beneden is er een mooie ruimte met dansvloer en een bar, en in dezelfde ruimte op een verhoging ruimte om wat te eten. De bediening aan de bar is snel en professioneel, het barpersoneel is mooi gekleed en de meesten zijn ook nog mooi om naar te kijken. De drankjes (wij hebben wijn, bessen 7-up, whisky, blue devil (mix) en water op) werden snel gemaakt.

Het eten zag er allemaal prima uit. We hadden van tevoren al gegeten en dus hadden we niet veel honger, maar om twee uur 's nachts smaakte de champignonsoep met brood, het stoofvlees en de aardappeltjes nog prima. Ook de thee en de appeltaart waren lekker volgens mijn vrouw. Verder konden we nog veel meer kiezen, dat hebben we niet gedaan, dus daar heb ik ook geen mening over :-)

De ruimtes boven waren netjes, goed voorzien van tissues en condooms. Handdoeken (love towels) waren voldoende voorhanden om te pakken buiten de ruimtes. In het sauna gedeelte waren ook voldoende handdoeken, massageolie was beschikbaar in de tantratempel, en er was zeep in de douches om ook weer schoon te worden na het masseren. Deo stond er ook voldoende om jezelf even op te frissen. In het sauna/bad gedeelte was het wel erg warm en rook het behoorlijk naar chloor, maar dat is wellicht logisch voor een ruimte met daarin een veel gebruikt bubbelbad.

Alle ruimtes waren in ieder geval op het oog schoon, zover je wat kan zien met het gedimde licht. Misschien maar beter ook ;-)

Het publiek was voor 90% tussen de 20 en de 40 jaar oud. Het grootste gedeelte van de gasten was slank en goed verzorgd. Er waren ook behoorlijk wat buitenlandse stellen, we hebben paren uit Duitsland, Frankrijk, België, Italië en zelfs een paar uit Brazilië gezien. Er waren een paar oudere stellen en er waren een paar mensen die iets of wat dikker waren, maar dit waren eerder de uitzonderingen. Of dat ligt aan de regels van de club weet ik niet, in de algemene regels staat wel iets over verzorgd uiterlijk en postuur. Wat ons betreft was het in ieder geval mooi publiek, maar over smaak valt niet te twisten.

De sfeer was prima, mensen waren aardig, als je per ongeluk iemand aanstootte werd er geglimlacht, mensen respecteerden elkaar en elkaars wensen, dus wat ons betreft prima.

Wij waren vantevoren nog wel op zoek naar tips over kleding en dergelijke. Wat we hebben gezien:

Schoenen voor de man: na de dresscode waren er mannen op blote voeten, badslippers, teenslippers, canvas lage schoenen, sneakers, laarzen en alles wat er tussen zit. Het is een kwestie van smaak denken we, er zijn geen mensen uit de club gezet omdat de schoenen niet goed zouden zijn. Mijn tip: draag schoentjes van canvas die makkelijk aan en uit kunnen en waar je geen zweetvoeten in krijgt..

Voor de vrouwen werden er voornamelijk pumps en laarzen gedragen met wisselende hakhoogte.

Qua lingerie hebben we voor de mannen allerlei boxers gezien. Strings voor de man hebben we weinig gezien, hoeft voor ons ook niet per sé ;-) Voor de vrouwen hebben we allerlei lingerie gezien, van simpele zwarte bh en slip tot body's, jarretellegordels, kousen, en corsetten in allerlei kleuren en combinaties. Wel allemaal smaakvol en geen huis, tuin en keuken ondergoed.

De sleutels van de lockers kun je na het omkleden kwijt achter de bar, wel zo handig want mijn boxer had geen zakken :-)

Na afloop werd er keurig een taxi voor ons gebeld. De eigenaars staan je keurig op te wachten om je nog even goedenacht te wensen.

Al met al hebben wij een topavond gehad, wat natuurlijk van invloed is op deze recensie. Daarbij moeten we opmerken dat we dus geen vergelijkingsmateriaal hebben. Wellicht volgt er dus ooit een recensie voor een ander club.

Als je verder nog vragen hebt, mag je mailen met fun4two71@gmail.com. Dat mailadres hebben we speciaal aangemaakt om nog een beetje anoniem te kunnen blijven. Jullie snappen vast wel waarom :-) Serieuze vragen beantwoorden we, de rest negeren we gewoon...

Pluspunten
  • Sfeer, hygiene, gastvrijheid, bediening, eten en drinken
Aan te bevelen

Ja, Zie recensie :-)