9.3
Sfeer:
Prijs/kwaliteit:
Hygi├źne:
Wat vind je van deze ervaring?
2

Eyes Wide Shut feest in de Fun4Two

Gepubliceerd op 23 november 2014 door Enthousiast stel.

Zaterdag 22 november 2014 was het dan eindelijk zo ver; het lang aangekondigde Eyes Wide Shut feest in de Fun4Two. Mijn vrouw en ik zijn al regelmatige bezoekers van de Fun, maar we waren tot op heden nog nooit bij een dergelijk thema feest geweest.

Al vanaf eind september was het mogelijk om jezelf in te schrijven. Voor 125 euro kon je een ticket kopen, en het werd aangeraden om snel te boeken. Dat bleek achteraf wel te kloppen, al heel snel waren alle kaarten uitverkocht. Wij waren gelukkig op tijd, en in de mail terug stond dat het belangrijk was om de reservering als bewijs mee te nemen, want het zou druk worden.

Mijn vrouw en ik waren rond kwart over negen in Moordrecht. Het bleek inderdaad druk, want al op de oprijlaan naar de fun toe stonden we in een rij met auto's. Na het laten zien van de reservering kregen we keurig netjes een parkeerplaats toegewezen.

Na tien minuutjes in de rij bij de deur te hebben moeten wachten konden we naar binnen. De dresscode ging gelijk in; vrouwen in sexy lingerie, een masker en eventueel een cape, mannen met een stoere onderbroek of pantalon, een masker en eventueel ook een cape.

De fun was mooi versierd, de mensen waren zonder uitzondering mooi gekleed in allerlei maskers, capes en mooie lingerie. En het was inderdaad druk, er zouden 200 stellen binnen staan, we hebben ze natuurlijk niet geteld, maar dat zou zomaar kunnen.

Wat opviel was dat het met zo'n feest wat drukker is beneden op de dansvloer, en wat rustiger boven in de kamertjes. Er waren weer heel veel buitenlandse stellen, Fransen, Belgen, Duitsers, Luxemburgers en vast nog wel meer. Dat maakt het onder andere wel erg leuk om bij de fun te zijn, je weet nooit waar iemand vandaan komt en welke taal ze spreken. Extra spannend naar onze mening.

De maskers en capes gaven de sfeer een extra dimensie. Het is natuurlijk extra spannend om contact te maken met anderen als je niet precies weet hoe ze eruit zien. Dat vonden wij persoonlijk wel erg leuk. Om middernacht mochten alle maskers af en konden de bezoekers elkaar goed bekijken.

Zoals altijd was alles weer goed verzorgd. Er waren voldoende condooms en tissues voorhanden in de kamertjes, het personeel was vriendelijk, je kon, ondanks de drukte, toch snel een drankje krijgen en het eten was ook weer uitstekend geregeld.

Kortom, voor ons weer een extra leuke belevenis en opnieuw een goede ervaring erbij in de Fun.

Wij vonden het erg fijn om, zeker voor de eerste keer naar de fun, informatie te hebben hoe het er daar aan toe gaat. Heb je daarom vragen, aarzel niet om ze te stellen via fun4two71@gmail.com. Serieuze vragen worden beantwoord, de rest negeren we gewoon. We hebben overigens geen enkele binding met de fun, ongeacht ons mailadres. Die hebben we aangemaakt om een beetje anoniem te blijven, jullie snappen best waarom ;-)

O ja, ik ben geen professioneel recensent, dus vergeef me de spelling en gramaticale uitglijders ;-)

Aan te bevelen

Ja, Zie recensie :-)