3.3
Sfeer:
Prijs/kwaliteit:
Hygi├źne:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Leuk maar niet bijzonder!

Gepubliceerd op 1 augustus 2017 door zuidstel.

Afgelopen vrijdag naar de fun geweest. Thema sexpert night! Bij binnenkomst direct in lingerie maar daardoor ontstond niet direct een erotische sfeer. Leeftijd op deze avond gemiddeld wat hoger, opzich niet erg maar mensen aub doe eens iets aan de kleding die je aan hebt.Trek mooie en uitdagende lingerie aan ipv leren broekjes met bretels en hoge schoenen eronder. Niet iedereen heeft een goddelijk lichaam en dat is ook niet noodzakelijk maar doe iig je best er goed uit te zien.
De DJ draaide in het begin goede uitdagende muziek maar na half 11 was het weer de gebruikelijke afgestompte herrie die meer in een discotheek gedraaid wordt ipv een parenclub.
Gezien deze avond beschreven staat als actieve avond kon ik geen verschil ontdekken met andere avonden. Deze avond zou niet voor beginners zijn? Zou niet weten waarom niet! Nog een groot aandachtspunt is de temperatuur in deze club. Veel mensen klaagde (terecht) dat het veel te warm is in deze club. Zorg aub voor een beetje ventilatie op de kamers boven. De geur die er hing was nou niet bepaald fris, dat is ook onmogelijk als je geen fatsoenlijk ventilatiesysteem hebt. De geur echt een afknapper.
De fun4two is best een aardige club maar begint langzaam toch meer te lijken op een oude discotheek zonder ventilatie. Investeer nu eens in een goed ventilatiesysteem en flikker die gore vloerbedekking eruit!
Iid vergaande glorie!!!

Pluspunten
  • eten was prima verzorgd.
  • sauna gedeelte ziet er ooi uit
Minpunten
  • klimaat, echt bloedheet overal.
  • muziek, waarom van die stampende rotmuziek in een erotische omgeving
  • misschien toch je dresscode beter gaan hanteren. te veel ordinaire rare lingerie