9.0
Sfeer:
Prijs/kwaliteit:
Hygi├źne:
Wat vind je van deze ervaring?
2

Mooie ervaring op vrijdagavond

Gepubliceerd op 6 juli 2014 door Enthousiaste bezoeker voor de tweede keer :-).

Vrijdagavond voor de tweede keer naar de Fun4Two geweest. De eerste keer was op de zaterdag, en nu dus op vrijdagavond. Wat voor ons de meest opvallende verschillen waren;

Op vrijdagavond zijn er beduidend meer actieve stellen te vinden dan op zaterdag. Nadat om half elf de dresscode inging was de hele dansvloer nagenoeg leeg en was er boven in de kamers meer actie dan op zaterdag.

Op vrijdag is het publiek wat ouder dan op zaterdag, wij schatten de gemiddelde leeftijd op 35 jaar op vrijdag, op zaterdag is die beduidend lager. Ook zijn er op vrijdag meer mensen te vinden met een buikje, op zaterdag is het publiek slanker en, naar onze mening, mooier. De sfeer is echter wellicht wat meer gemoedelijk, dat komt misschien doordat er meer mensen komen die al wat ouder en meer ervaren zijn, en dus meer ontspannen zijn.

Het contact maken op vrijdag is gezien de meer actievere stellen wat makkelijker dan op zaterdag. Wat opvalt is dat vooral mannen contact maken met vrouwen door een hand op de billen, op zaterdag was het (in onze ervaring) meer gemengd in het contact maken en waren het ook de vrouwen die meer initiatief namen.

Het eten, de ontvangst, de service en de algehele ambiance waren wat ons betreft van hetzelfde niveau als van zaterdag, na de reservering per mail een keurige mail terug. De ontvangst was hartelijk, de kamertjes waren schoon, het eten (Mexicaans) zag er goed uit, de abrikozentaart was lekker en de bediening was vriendelijk en vlot. Wat ons betreft helemaal prima.

Al met al hebben wij een prima ervaring gehad en hebben we een leuke tijd gehad. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar, waarschijnlijk gaan wij wel liever op zaterdagavond.

Pluspunten
  • Hygiene, eten, ontvangst, bediening, sfeer
Minpunten
  • Op vrijdag wat meer oudere stellen, meer mannen met een buikje dan op zaterdag.
Aan te bevelen

Ja, Zeker aan te bevelen, zie review