10.0
Sfeer:
Prijs/kwaliteit:
Hygi├źne:
Wat vind je van deze ervaring?
1

Ode aan de fun4two !!

Gepubliceerd op 22 mei 2017 door Fleur.

Erotisch uitgaan geeft een geweldige boost aan je relatie.
Ode aan de fun4two.
Nee, we hebben geen aandelen en nee we hebben geen belang. Wel zijn we in de afgelopen 12 jaar een keer of 200 naar de Fun geweest. En dat zouden meer mensen moeten doen.
Gaan jullie als stel graag naar de sauna, of samen dansen of lekker uit eten. De fun heeft het allemaal. Het is een swingersclub. Velen denken dan aan ranzigheid. Maar dat is het juist totaal niet. De fun wordt al jaren uitgeroepen tot de mooiste en best club van de wereld. Een openbaring.
Swingen* is niet verplicht in een swingersclub. De helft van de bezoekers doet dan ook niets met anderen. Dat hoeft ook helemaal niet. Niks moet. Ga er naar toe maar spreek vooraf af tijdens de eerste 5 bezoekjes sowieso niks te doen met anderen. Het is spannend en opwindend. Heel goed voor je relatie waar sleur na een aantal jaren wellicht op de loer ligt ? Zin maken .............echt niet. Dit is 1000x leuker dan scheiden. En aan vreemdgaan heb je ook geen enkele behoefte.
Een heerlijke oppepper voor je relatie. Geen geheimen voor elkaar. Samen uit en samen thuis. En als je wilt kun je na verloop van tijd nog een stapje verder gaan............. Als je lust en liefde kunt scheiden en elkaar dit gunt dan hebben jullie the time of your life.
Zou het niet fijn zijn 1 keer in de zoveel weken de dagelijkse zorgen van werk, kinderen, financien, verjaardagen en andere verplichtingen even een paar uurtjes te vergeten........... Wat zou je nog willen in je leven ?
*Bij swingen heeft een deel van de aanwezigen op een swingersavond helemaal geen seksueel contact met anderen maar beperkt zich tot het genieten van de seksueel geladen sfeer, tot kijken en bekeken worden. Misschien flirten en knuffelen ze met anderen maar uiteindelijk hebben ze na afloop samen seks thuis (of elders buiten de aanwezigheid van anderen/in de club heb je afsluitbare kamers waar je je met z'n tweeen kunt terugtrekken). Dit wordt softswing genoemd. Een stapje verder gaat seks in dezelfde kamer. Twee of meer stellen hebben seks in dezelfde ruimte maar uitsluitend met de eigen partner. Een stap verder is wisselen van partner, zodat beider partners tegelijk seks hebben met een andere partner maar wel in dezelfde ruimte.

Voorwaarden:
Uiteraard dient jullie relatie in de basis goed en gelijkwaardig te zijn.
Respecteer altijd elkaars grenzen.
Ons advies is je bezoeken niet te delen met vrienden; de oordelen en vooroordelen zijn het niet waard.

Vooroordelen:
Nee, hier lopen geen mensen rond die stijf staan van de drugs.
Nee, geen alcohol misbruik.
Nee, de soa's vliegen niet in het rond.
Je wordt hier totaal niet lastig gevallen. Swingers gaan respectvol met elkaar om.
Geen alleengaande mannen. Geen haantjes.

Bijkomende voordelen:
Prachtige verbouwde hoeve met alle luxe, comfort (incl. wellness- en tantra-ruimte) en privacy langs de A20.
Zeer vriendelijke en prettige bediening. Alles is schoon en netjes.
Heerlijk doorlopend buffet.
Leuke thema's. Voor elk wat wils. Voor jong en oud. Top dj met top muziek.
Gezellige, relaxte sfeer en bezoekers. En voor de all in prijs van rond de E 100,= per stel hoef je het niet te laten.

Je voelt je weer "alive"; op je gewicht letten gaat je veel gemakkelijker af; je gaat weer extra aandacht besteden aan kleding en uiterlijke verzorging; jullie stralen weer en doen weer meer dingen samen.

Maak samen het leven nog leuker.

Aan te bevelen

Ja, Je voelt je weer "alive"; op je gewicht letten gaat je veel gemakkelijker af; je gaat weer extra aandacht besteden aan kleding en uiterlijke verzorging; jullie stralen weer en doen weer meer dingen samen.