8.0
Sfeer:
Prijs/kwaliteit:
Hygiëne:
Wat vind je van deze ervaring?
4

Nog steeds de beste!

Gepubliceerd op 1 november 2017 door Diana & Kevin.

Afgelopen zaterdag weer met mijn partner naar de Fun geweest. Deze club bezoeken wij al vele jaren, en met veel plezier.Daarom verbaast mij de review van Anja op 31 oktober. Weet je zeker dat je het over de Fun hebt?
Wij komen juist in de Fun omdat deze kwalitatief boven andere parenclubs uitkomt. Goed eten, vriendelijk personeel, veel faciliteiten waar je gebruik van kunt maken, ook nog is lekkere muziek en goed verzorgde mensen, wij voelen ons hier erg op ons gemak.
Wij zijn ook zeer op onze hygiëne gesteld en naar onze mening word er goed op gelet om alles bij te houden. Wat natuurlijk wel logisch is, is als het heel druk is, dat er heus wel is ergens een handdoek of iets dergelijks kan liggen, want van wat wij gezien hebben zijn er ook wat mensen die nemen het niet zo nauw, en die laten alles liggen. Maar dat heb je overal.Wij zijn in veel clubs geweest ,ook buiten Nederland, maar voor ons springt de Fun er nog steeds uit. Wij zouden dan ook niet weten welke andere club hier aan kan tippen? Voor ons blijft de Fun nr 1.

Pluspunten
  • Goed eten, lekkere muziek, veel erotische ruimtes
Minpunten
  • Het trappetje naar de orgie zolder.
    Lange rij bij de entree vanwege de drukte
Aan te bevelen

Ja, Zeker weten de mooiste club. Topsfeertje!