2.3
Sfeer:
Prijs/kwaliteit:
Hygi├źne:
Wat vind je van deze ervaring?
11

Wat een tegenvaller, eens maar nooit meer

Gepubliceerd op 30 juli 2014 door Ramona.

Zaterdag voor het eerst maar ook voor het laatst naar Fun 4 Two geweest. Bij aankomst ging het voor mijn gevoel eigenlijk al mis. Er stonden wat mensen buiten te wachten en er heerste werkelijk een grafstemming. We hadden ons kunnen omdraaien maar goed laten we het een kans geven. Van de portier kregen we in het gangetje een formulier dat we moesten invullen. Hiermee moesten we links aanschuiven en ons melden bij een blonde dame. Deze stond ons vriendelijk te woord en gaf ons een sleutel voor het garderobekastje op de 1e verdieping.
We brengen onze tas naar boven en beginnen onze verkenningstocht.
Beneden heb ik het gevoel of ik in een boeren stal terecht ben gekomen. Wat een broeierig hok ! Er werd leuke muziek gedraaid en ik hou ontzettend van dansen dus dat zat wel goed. Het was aardig vol maar bijna niemand die ook lekker kwam swingen. Wel was er een Aziatische dame die aardig kon paaldansen wat ik erg kon waarderen. Veel stelletjes maar ik had vaak de indruk dat ik nog niet naar de man mocht kijken en de man al helemaal niet naar mij. We zijn nog even bij het "restaurant" gaan kijken, maar daar wilde ik heel snel weer weg. In een hoek van de broeierige "tempel" stond een buffetje waar we echt niet vrolijk van werden. Er hing gewoon een bedorven lucht, geef mijn portie maar aan fikkie. Toen het tijd was voor de dresscode werd er een simpel liedje gedraaid, waarom niet een lekker erotisch getint plaatje?? We komen toch niet om te klaverjassen!! Teleurstellend wat mensen als "mooie lingerie" beschouwen, wat dat betreft mogen ze echt wel hogere eisen stellen. Na een poosje zijn we naar boven gegaan maar daar was bijna niks loos. We zijn maar lekker met elkaar aan de gang gegaan. Er waren behoorlijk wat kijkers maar daar bleef het verder ook bij. Jammer. Later kwam er nog een stelletje bijliggen. Mooie meid, leuke vent om te zien. De meid had er wel zin in, we begonnen elkaar te strelen en lekker te voelen maar helaas vond haar partner het niks dat ze met een vrouw wat wilde doen. In de tijd die volgden waren er wel wat stelletjes die een braaf nummertje met elkaar maakten maar echt spannend werd het niet. Niks geen partnerruiltje, niks geen lekkere sexpartij. Weer jammer. Ik had me echt verheugd op een lekker geile avond met andere bezoekers die ook wel zin hadden in wat spanning. Helaas waren er teveel stelletjes die helemaal geen contact met anderen wilden maken, waarom kom je dan? Dat soort mensen moet in het vervolg lekker naar de dorpskroeg gaan.
Jammer dat Linda en Bobby de overname niet hebben aangegrepen om de boel ook wat op te frissen. Wat we vooral hebben gemist is het exclusieve waar jullie zo mee gooien. Nergens maar dan ook nergens terug te vinden.

Aan te bevelen

Nee, Valt echt tegen. Lees mijn verhaal maar even.