5.0
Sfeer:
Prijs/kwaliteit:
Hygi├źne:
Wat vind je van deze ervaring?
6

Ons zie je er niet meer

Gepubliceerd op 22 september 2015 door toos en henk.

we komen al jaren in de fun4two, al ver voor de overname door de nieuwe eigenaren. We kwamen er graag op zondagmiddag avond. Wat ouder publiek, zeg rond de 40 a 50 jaar. Relaxed, gezellig, borreltje, dansen, zanger of zangers. Leuke gezellige mensen. Altijd keken we naar uit om weer te gaan en dankbaar maakten we gebruik van het gratis kaartje om n og een keer die maand te kunnen gaan.
Natuurlijk merkten we echt wel dat het mogelijk wat oubollig werd en dat er iets zou moeten gebeuren. Misschien was het ook allemaal wat ingeslapen en voorspelbaar. De nieuwe, jongere eigenaar kwam, dat zou wel een goede impuls kunnen geven. Maar eh.. hij loopt wel door de zaak, maar echt welkom voel je niet meer, Hij gaat met niemand een praatje aan. Inmiddels is ook een deel van het personeel ( gedwongen?) vervangen.
BIj de entree is de vriendelijke portier vervangen. dingen invullen zonder uitleg, maar ook geen gesprek aangaan. Heel vreemd komt het op ons over. Dan naar binnen Het wordt er niet beter op. De blonde bardame heeft haar borsten wel uitnodigend hangen, zelf is ze het alleminst. Het lukt haar om de drank te geven zonder dat ze je aankijkt, maar simpelweg achterom kijkt. Naar klanten ...die er niet zijn! Dan maar een rondje door de zaak. wat opvalt is het feit dat inmiddels een groot aantal lampen vervangen zijn door rode verlichting. Rode verlichting tegen een rode inrichting valt dus weg... het maakt het echt donker en echts steeds meer een hoerenkeet. Want het is er hand is weten we niet, maar waar zijn alle gezellige mensen gebleven? waar zijn die goedlachse en uitdagende 40-er naar toe? We kijken op de dansvloer. Verschillende stellen waarvan we echt het vermoeden hebben dat ze tegen de 70 jaar oud zijn. Niet overdreven.. het is echt zo. Vader staat er in zijn witte onderbroek vreemde bewegingen te maken waarvan we echt in de lach schieten. Dit slaat werkelijk alles. Natuurlijk.. je mag ouder zijn, natuurlijk... maar soms worden dingen ook ongepast.
In het bubbelbad zit een dikke harige man . Opvallend.. hij zit er alleen! Dat was die man die vanaf minuut 1 al in zijn eentje " boven" rond liep. Kennelijk wordt hij door niemand van het personeel gewezen op het feit dat dit not done is.
Als je dan verder oplet zie je veel oudere mannen met veel te jonge vrouwen. DAt kan.. maar gezien de bewegingen, de manier van doen, de manier van dansen zie je gewoon dat deze mensen geen setjes zijn. Tel daar de naar schatting oost europeese afkomst bij op en je krijgt het donkerbruin vermoeden dat het hier gaat om betaalde gezelligheid.
Met alle respect voor iedereen, Dat hebben we inmiddels wel geleerd van deze wereld, iedereen mag doen en laten wat ie wil. Maar in zo'n omgeving willen we niet meer zijn. We willen niet meer tussen oude grabbelende heren verblijven. We kwamen om andere stellen te leren keren en ontmoeten. DAt si er niet meer, we gaan dan ook op tijd naar huis.
De sfeer is veranderd dat inmiddels wel. Dit is niet meer hetgeen we zochten in deze wereld. We gaan echt op zoek naar iets anders