7.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
51

Postbank op maat

Gepubliceerd op 9 februari 2007 door pa_pinkelman.

De Postbank is blauw weten we al jaren. Deze boodschap is tot in de kleinste details doorgevoerd, tot en met de Postbank-blauwe kijkers van Ellen van de TV-reclame.

Ook de eerste indruk van deze site is, dat het allemaal erg blauw is. Maar laat dit ons niet afleiden van waar het werkelijk om gaat: het verdienen van keiharde euro's door zoveel mogelijk hypotheken te verkopen!

De postbank doet er alles aan om laagdrempelig over te komen. Met één druk op de knop wordt een hypotheekadviseur gemobiliseerd om u terug te bellen.

Geen belangstelling voor een hypotheek maar wel voor een persoonlijk krediet, keurig sparen of nog een verzekeringetje? De Postbank zorgt wel dat ze alles met één klik kunnen aanbieden.

Een complete site dus met veel algemene informatie.

Pluspunten
  • De Postbank is van vrijwel alle financiële markten thuis. Er is veel interactiviteit, bereken even mijn pensioentekort of vraag even wat meer info aan.
  • Verder is de site goed op de doelgroep afgestemd. De postbank hanteert netjes de \"U\" vorm bij het onderdeel pensioenen, maar tutoyeert opeens als de informatie voor studenten bedoeld is