4.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Ik heb een maand gehandeld bij saxo bank, en het is me

Gepubliceerd op 18 januari 2013 door Jaap.

Ik heb een maand gehandeld bij SAXO Bank, en het is me super slecht bevallen.
handelde vooral in forex cfd en edelmetaal. Als kleine man blijf je onder 100000 dus heb je 2 maal ca. 10 dollar aankoop en verkoopkosten extra.
Soms werden mijn opgegeven limit gehaald maar orders om onverklaarbare redenen niet uitgevoerd. Vaak duurt het verschrikkelijk lang voordat grafieken er zijn. Regelmatig crasht het scherm, moet je weer inloggen en eindeloos wachten. Verzonden mails naar SAXO worden niet beantwoord. En het allerergste: SAXO is een Market-maker.
Ik begrijp ook niet helemaal hoe ze het voor elkaar krijgen, maar als je handelt in goud en vooral in zilver, dan ben je je geld zo kwijt. Heb je geen limit opgegeven dan gebeurt er niks, zodra je met een limit hebt ingevoerd gaat de koerst binnen de kortste keren daarheen, en heb je dus weer verlies. Als dat enkel malen gebeurd denk je nog aan toeval, maar als dat meer dan 10 maal gebeurd geloof ik daar niet meer in...
En tot slot: mijn laatste mailtje hebben ze beantwoord op de voicemail: Er was ingesproken : "Fijn dat u uw geld hebt verloren, maar we zijn het niet eens met uw visie op SAXO... "Zoiets
Gezellige lui daar, mijn visie: Plus500 zijn kleine boeven, maar SAXO Bank is een grote oplichter. NOOIT GAAN HANDELEN DAAR !!!