1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Een echt slechte bank met nog slechtere service

Gepubliceerd op 22 november 2017 door Hans B.

Kies nooit, al zou het de laatste zijn voor deze SNSbank.
Als kerkgenootschap hebben wij jaren geleden voor de SNS bank gekozen. Nadat het geld eenmaal op de rekeningen stond, werd het alleen maar problematischer het er weer wat af te krijgen. Toen het na lange tijd eindelijk liep, begon de bank opnieuw te klieren over gemachtigden etc. In 2016 gauw de rekeningen leeg gemaakt en overgeboekt naar een andere bank.
De rekeningen werden geblokkeerd door de bank, gelukkig voor ons, was het geld al overgeboekt, maar de problemen begonnen toen pas echt. We konden de afschriten niet meer downloaden. Zelfs tot nu toe niet!! Na ik weet niet hoeveel formulieren. En we hebben de cijfers nodig voor de jaarrekening 2016, die we door hen niet kunnen afsluiten.
Dan maar naar de winkel, daar beweren ze glashard, dat ik deze week nog geboekt heb, en laten dit zien aan mijn collega!!!!!!
Wat blijkt, heben ze mijn privérekening aan een ander laten zien. Nu haal ik mijn privérekening er ook weg.
Vervolgens krijg ik te horen, dat als ik 40 euro overmaak, zij mij de afschriften toesturen. Na 14 dagen bericht ontvangen, dat het mijn bankrekening niet is en ik niet gemachtigd ben. Logisch toch?????het is de rekening van de kerk!!! Dus geen afschriften. Ik wordt gek van die bank. Mensen loop met een boog om die bank heen!!
Heb je er een rekening lopen? Haal je geld er zsm weg.

Minpunten
  • Zie review, ze beloven van ales, maar er komen alleen maar problemen
Aan te bevelen

Nee, Zie review, absoluut niet aan te bevelen bank