8.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Geldshop snel en duidelijk

Gepubliceerd op 7 juli 2008 door L. Akkerman..

Ik heb mijn droomhuis gevonden, maar om die te financieren was ik op zoek naar een goedkope, maar ook betrouwbare hypotheek. Vrienden van mij hebben onlangs ook een huis gekocht en ik had gehoord dat zij hun hypotheek bij geldshop hadden afgesloten. Zij waren zeer tevreden over de service en snelheid van geldshop.

Ik ben daarom zelf ook maar eens op de site van geldshop gaan kijken. De site was duidelijk en ik vond de informatie die op de site vermeld stond zeer volledig. Ik besloot vervolgens om een Offerte aan te vragen. Het aanvragen van de offerte via de website was makkelijk en zeer duidelijk. Op de site staat stap voor stap aangegeven welke gegevens je moet invullen. Op deze manier kon ik de online aanvraag snel regelen en via de mail werd ik op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Na 2 dagen had ik de offerte al in huis en nadat ik deze offerte had goedgekeurd was het krediet binnen 3 dagen geregeld. Geldshop heeft mij op een snelle en helderen manier geholpen om mijn droomhuis te financieren.

Pluspunten
  • * Groot aanbod.
  • * Snel een offerte.
  • * Je wordt via de mail op de hoogte gehouden van vorderingen.
Minpunten
  • * Lang aanvraagformulier.