1.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
64

Woonfonds zijn oplichters!

Gepubliceerd op 30 april 2007 door Gabrielle.

Woonfonds wilde mij (na mijn gegevens beoordeeld te hebben) al na 3 dagen geld verstrekken. Gezien mijn financiele situatie moest dit geen probleem zijn. Ook had ik een accountantsverklaring toegevoegd. Na een week hoorde ik niks meer van hun. Na enig telefonisch contact te hebben gehad maakten ze mij duidelijk dat ze mijn dossier aan het onderzoeken waren. Ik wist niet waar ze het over hadden, maar ze konden geen gegevens aan mij verstrekken. Na gesproken te hebben met mijn intermediair werdt mij verteld dat mijn gegevens bij de afdeling beveiliging lag.
Ik had geen flauw idee waarom.

De ontbindende voorwaarden voor mijn aankomend huis liepen al bijna af. Er was dus haast bij.
Na enige tijd niks van woonfonds gehoord te hebben en ik zelf maar de ontbindende voorwaarden heb ontbonden (voordat ik de aanbetaling van 2000 euro moest betalen) deelde mijn intermediair mee dat een van mijn familieleden (waar ik geen contact mee had) onterecht op de fraudelijst zou staan.
Daarom wilde Woonfonds mij geen lening verstrekken. Het bewijs dat mijn familielid deze zogenaamde fraude niet zou hebben gepleegd heb ik laten zien aan Woonfonds. Ik heb ze het vonnis van de rechter laten zien, maar daar trok Woonfonds zich niks van aan. Mijn huis ben ik nu kwijt.

Ik ben zeer teleurgesteld in Woonfonds en de enige reden die ik kan bedenken is dat het een stelletje racisten zijn die geen leningen willen verstrekken aan buitenlandse mensen.
Ze hebben me letterlijk verteld..tja..hoe kom je aan dat geld? Je bent toch buitenlands? Luister, ik werk heel hard voor mijn geld, ik vind dat ze mijn gegevens eerlijk moeten beoordelen, want ze hadden helemaal niks om handen om mij niet de lening te verstrekken.

Daarbij komt er ook nog eens bij dat ik al vanaf het begin heb aangegeven wanneer de ontbindende voorwaarden afliepen en ze hebben geen contact met me opgenomen. Sterker nog, toen ik regelmatig belde mochten ze mij niet eens meer doorverbinden met de desbetreffende contactpersoon. De reden daarvoor konden ze niet geven.

Het is toch niet zo dat als een familielid waar je geen contact mee hebt, een probleem heeft, dat dan het andere lid van de familie niks meer kan doen??

Ik voel me opgelicht door woonfonds.

Pluspunten
  • Ik zie geen sterke punten!!