2.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Helaas erg onvriendelijk bij problemen

Gepubliceerd op 6 februari 2016 door Suzan.

ik speel al lang mee met lotto. Maar in die tijd is er ook veel veranderd bij lotto. Ze zijn erg onvriendelijk en werken niet mee als je vragen of problemen hebt. Contact via social media verloopt ook erg moeizaam. Anonimiteit is een belangrijk middel voor hun om achter te verbergen.

op mijn vraag hoe de trekking tegenwoordig gedaan wordt, heb ik geen antwoord gekregen. Of die nog steeds met de balletjes is zoals vroeger heb ik geen antwoord gekregen. Wel als antwoord dat de trekking gedaan wordt door de notaris in bilthoven. Ook bij problemen met hun website is standaard het antwoord dat zij geen storing hebben binnengekregen en dat het aan mijn pc ligt en dat ik dan contact op moet nemen met chrome. ik durf geen vragen meer te stellen of storingen te melden. Ik vind wel dat dit gezegd moet worden. Dat huidige en toekomstige gebruikers weten waar ze aan beginnen als ze met lotto in zee gaan en ze dan nodig hebben bij problemen.

Minpunten
  • op mijn vraag hoe de trekking tegenwoordig gedaan wordt, heb ik geen antwoord gekregen. Of die nog steeds met de balletjes is zoals vroeger heb ik geen antwoord gekregen. Wel als antwoord dat de trekking gedaan wordt door de notaris in bilthoven.
  • Ook bij problemen met hun website is standaard het antwoord dat zij geen storing hebben binnengekregen en dat het aan mijn pc ligt en dat ik dan contact op moet nemen met chrome.
  • ik durf geen vragen meer te stellen of storingen te melden.de reacties van lotto zijn erg intimiderend.
Aan te bevelen

Nee, de reacties van lotto zijn erg intimiderend.