5.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
37

De onzorgvuldigheid van Achmea.

Gepubliceerd op 6 oktober 2007 door Gabrielle.

Ik heb een offerte aangevraagd voor de financiering van mijn nieuwe woning. Deze offerte is mij toegezegd en mijn tussenpersoon heeft dit bevestigd.
Vervolgens is na mijn aandringen, duidelijk geworden dat achmea toch de offerte weigert. De reden zou zijn dat ik meerdere onroerende goederen zou hebben, maar dit was onjuist. Ik snap ook niet hoe ze bij deze onjuiste stellingsname zijn gekomen.

Het leid dus wel tot de conclusie, dat mijn toegezegde financiering is geweigerd op onjuiste gronden en in strijd met de onzorgvuldigheid die achmea heeft te betrachten en dus onterecht.
Kennelijk is er dus sprake van een beoordelingsfout.

Voordat achmea aansprakelijkheid erkende, hebben ze meerdere malen met andere banken telefonisch contact opgenomen dat niemand mij een hypotheek mocht verlenen. Dat is toch belachelijk?
Nu heb ik dus flinke schade geleden en heb ik contact opgenomen met de college bescherming persoonsgegevens die mijn zaak nu grondig onderzoekt en waarbij alle betrokkenen, op mijn verzoek, eventueel worden verhoord.

Mochten er meer mensen zijn die problemen hebben met achmea, dan raad ik deze mensen aan om zeer goed de correspondentie door te nemen van achmea naar u, omdat deze brieven worden geschreven door laagopgeleide mensen die veel fouten maken in hun schrijven, waardoor u over meer bewijzen zult beschikken betreft hun ongelijk.

Pluspunten
  • Ze hebben geen sterke punten, maar ze hebben er wel voor gezorgd dat ik sterke punten heb weten te verkrijgen!