4.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
6

Letselschade met als tegenpartij Achmea

Gepubliceerd op 22 maart 2011 door Lizi.

Hoe zit het met Achmea en Whiplash? Achmea liet weten dat drie maanden na een whiplashongeval de zaak al afgehandeld zou kunnen worden.
Op grond van internationale medische onderzoeken over whiplash durf ik hier te stellen dat Achmea met dat soort uitspraken zelf ook niet vies is van fraude.
Waarom? Het is op medische gronden onmogelijk om drie maanden na ongeval over "whiplash"( in de zin van Whiplash conform de Medische Richtlijn over Whiplash) te spreken.
Waarom? Omdat whiplashtrauma''s in de jaren na ongeval kunnen leiden tot ernstige afwijkingen in de nek. Vroegtijdige `slijtage`, beschadigingen aan ligamenten, facetgewrichtenen oa afwijkingen zoals oa hernia's, cervicale kanaalstenose, cervicale myelopthie etc.
EN DAT SOORT POST-TRAUMATISCHE AFWIJKINGEN ZIJN PAS MINIMAAL 1 JAAR NA ONGVAL MET BEELDVORMEND ONDERZOEK AANTOONBAAR.

Pluspunten
  • Doet er alles aan om de tegenpartij te intimideren.
Minpunten
  • Die gasten zijn dus niet te vertrouwen en mijn `stemadvies` is dan ook een andere zorgverzekeraar te kiezen. Ik moet me niet voorstellen wat er kan gebeuren als je een whiplashongeval hebt gehad en als zorgverzekeraar Achmea hebt. Wie wie ontzorgt wordt in dat geval lijkt mij wel duidelijk. Achmea ontzorgt zichzelf.
Aan te bevelen

Nee, achmea, fraude en whiplash