2.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
5

Lang op reis verzekering Europeesche Verzekeringen

Gepubliceerd op 30 november 2012 door Lile Drost.

Mijn ervaringen met Europeesche Verzekeringen zijn zwaar teleurstellend.
Het was een dure verzekering om aan te schaffen en in de praktijk dekt het bijna niets. Zo was bijvoorbeeld een dure mobiel van mij gestolen in Indonesie en hiervoor kreeg in mar 125 euro vergoed (max 200 - 75 euro eigen risico). Ook moest ik diverse keren voor verschillende dingen naar het ziekenhuis en elke keer werd er weer 75 euro eigen risico gerekend zodat ik bijna niets terug kreeg terwijl ik opgeteld heel veel heb uitgegeven aan medische kosten. Kortom, ik raad deze verzekering sterk af.

Pluspunten
  • snelle afhanding na het invullen van het online schadeformulier. Ook snelle telefonische afhandeling. Verder kan ik geen sterke punten opnoemen maar omdat ik op dertig tekens moet uitkomen typ ik dit maar.
Minpunten
  • te hoog eigen risico (en belachelijk dat dit per incident weer geldt)
  • online schadeformulier is onoverzichtelijk en onvolledig
  • de maximale vergoeding voor mobiele telefoons zijn extreem laag.
Aan te bevelen

Nee, het was een dure verzekering om aan te schaffen en in de praktijk dekt het bijna niets. zo was bijvoorbeeld een dure mobiel van mij gestolen in indonesie en hiervoor kreeg in mar 125 euro vergoed (max 200 - 75 euro eigen risico). ook moest ik diverse keren voor verschillende dingen naar het ziekenhuis en elke keer werd er weer 75 euro eigen risico gerekend zodat ik bijna niets terug kreeg terwijl ik opgeteld heel veel heb uitgegeven aan medische kosten. kortom, ik raad deze verzekering sterk af.