1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Koppige dictator verpest forum

Gepubliceerd op 22 september 2021 door Anoniempje.

Het forum kende enkele leuke users, maar Danny de eigenaar is één grote verschrikking. Hij dult geen tegenspraak, iedere kritiek is alleen maar omdat je Danny zogenaamd zou willen bashen, hij trekt zich nergens iets van aan en als je pech hebt geeft hij je na je feedback nog een sneer na. Al krijg je als hij dat doet in ieder geval nog wel een antwoord van hem, want het antwoorden van vragen vanuit de userbase laat hij sowieso nogal vaak na. Liever ontwijkt hij vragen over waar het donatiegeld, waarvan hij beweert dat het alleen voor het forum wordt gebruikt, toch is gebleven als hij ineens over een 4k tv beschikt. Terwijl hij het financieel zogenaamd toch allemaal zo moeilijk had.

Ook heeft het forum een probleem met trolls. Als de grote meerderheid van users zich aan een troll ergert grijpt men niet in door de troll te bannen, nee, liever worden al die mensen die zich aan de troll ergeren gebanned. Het lijkt wel alsof ze gebruikers weg wíllen jagen.

Mensen die ook buiten het forum met elkaar contact willen hebben worden gebanned omdat de paranoïde eigenaar dan vindt dat ze mensen van het forum weg aan het lokken zijn. Een eigenaar die niet toe kan geven dat zijn platform op bepaalde facetten onderdoet voor een ander platform graaft zijn eigen grag. Nul zelfkennis, nul besef van wat er leeft onder de userbase en nul vermogen om in te spelen op een veranderend social media landschap.

Ook leest de eigenaar mee in de DM's van users. Dit schaadt iedere vorm van privacy en is des te meer een reden voor users om onderling te communiceren op een ander platform, maar dat mag dus niet van de grote boze eigenaar.

Al met al is fok een forum waar vroeger leuke users zaten, maar die zijn allemaal weggejaagd door jarenlang wanbeleid en de totale arrogantie van dictator Danny die het forum runt.

Pluspunten
  • Ze graven i.i.g. hun eigen graf
  • Als je wat wilt trollen heb je vrij spel
Minpunten
  • Dictator Danny de eigenaar
  • Ze weigeren te luisteren naar iedere vorm van feedback
  • Users worden gebanned zonder reden
Aan te bevelen

Nee, Zie bovenstaande.