8.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
6

123lens.nl is er voor iedereen

Gepubliceerd op 13 augustus 2012 door Marloes.

Ik heb al een aantal keer bij 123lens.nl besteld en tot op heden zeer tevreden.

Deze site werd me aangeraden, omdat ik klaagde dat het aanschaffen van lenzen zo prijzig is. De site is zeer overzichtelijk en ze hebben enorm veel soorten en merken lenzen. Ook bij elk product staat er goed vermeldt waarvoor het dient. Zo heb ik erg last van droge ogen en door deze site kwam ik erachter dat ik de verkeerde lenzen droeg en sindsdien ben ik zeer tevreden over het dragen van lenzen. Geen droge ogen meer!

Nog een bijkomend voordeel is dat de site je beloond wanneer je er vaker besteld. Wanneer je een volgende keer hetzelfde product nog eens besteld, krijg je wel 10 euro korting op het product en soms wel meer. Ook heeft 123lens.nl regelmatig acties en zodoende haal ik zeer goedkoop lenzen in huis.

Een negatieve ervaring die ik ondervond was dat ik dacht de lenzen via Ideal betaald te hebben en ik kreeg een paar weken erna ineens dreiging van boete omdat ik niet betaald had. Blijkbaar was er wat mis gegaan met de betaling, maar die bedreiging beviel me niet. Nadat ik hierover contact had opgenomen kwamen we achter het probleem en kreeg ik via de telefoon en nog eens schriftelijk een excuses voor de dreiging. Dus de service is buiten dat ook iets waar ik over te spreken ben.

Voor alle lens dragende mensen een dikke aanrader!!!

Pluspunten
  • Betrouwbaar, geweldige service, behulpzaam, goedkoop, kwaliteit, goede acties waar je iets aan hebt, enorm aanbod.
Minpunten
  • Te snel aankomen met boete/dreiging van niet betalen, maar zoals hierboven viel te lezen is dit correct afgehandeld. Dus buiten dit geen zwak punt.
Aan te bevelen

Ja, ieder die lenzen draagt, moet ze hier bestellen als je geen dief van je eigen portemonnee wilt zijn