4.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
1

Mijn chaotische behandeling bij care vision

Gepubliceerd op 30 september 2011 door Jean.

Carevision is chaotisch. Heb hier enige tijd geleden mijn ogen gelaserd met weinig succes.
Bijvoorbeeld dat iemand de operatiekamer binnenkomt om iets aan de arts te vragen. Dat terwijl mijn behandeling gaande is en mijn linkeroog open ligt.
Arten komen en gaan. Er is geen sprake van continuiteit.

Het resultaat is letterlijk en figuurlijk -1. Ik ben van -3 naar -1 gegaan vanwege een verkeerde meting vooraf. Ik kreeg een druppel en ben daarna ik uren in de wachtkamer vergeten. De arts die daarna toch mijn ogen heeft gemeten had zijn motorjasje al aan, deed hem niet uit, en was binnen een paar minuten klaar. Achteraf heeft een andere oogarts toegegeven dat de meting slordig was gedaan, maar daar kunnen ze nu niets meer aan doen.

Niet te vergeten zijn de mindtricks.
Bijv: Bij aankomst krijg je een simpel vragenformulierje krijgt 3 algemene vragen zoals: hebben wij uw afspraak telefonisch bevestigd? Het antwoord is altijd ja op deze camouflage vragen. Na 3x 'Ja' te hebben ingevuld, komt de vraag: 'Bent u tevreden over onze diensten tot zo ver?' En ook hier vullen de meeste mensen automatisch 'ja' in. Het is een oude hypnosetruuk uit het boekje om mensen onbewust te beinvloeden.

Pluspunten
  • vriendelijk personeel
  • druppelinstructies waren erg duidelijk.
Minpunten
  • het resultaat
  • de chaos
  • ze doen er alles aan om een nabehandeling te voorkomen.
Aan te bevelen

Nee, het zijn je ogen