1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Je wordt totaal bedonderd!

Gepubliceerd op 10 juli 2018 door Hans Sueters.

Als Hotelkameveiling.nl aangeeft dat een hotel "beschikbaar" is, dan is dat dus NIET zo! Ik heb vandaag een hotelvoucher gekocht bij deze oplichters en hun site gaf aan dat dit hotel in Ierland beschikbaar was op 11 en 12 juli (morgen en overmorgen dus). Ik heb via hun site een reservering gemaakt en vluchten naar Ierland geboekt.
Ik hoorde echter niets van Hotelkamerveiling.nl of het hotel zodat ik het hotel gebeld heb. Wat blijkt? Er is totaal geen beschikbaarheid en ze hebben ook niets ontvangen van Hotelkamerveiling.nl. Ook blijken ze opeens de "beschikbaarheid" informatie te hebben aangepast. Dit is oplichterij. Ik heb getracht Hotelkamerveiling.nl telefonisch te bereiken vanaf 16.49 uur. Ik werd echter in de telefonische wacht gezet er om precies 17.00 uur een bandje te horen was dat ze weer beschikbaar zijn vanaf morgenvroeg... De huferigheid ten top!
Mocht Hotelkamerveiling.nl dit niet bijzonder snel naar mijn tevredenheid oplossen, dan zal ik niet aarzelen ze met alle juridische mogelijkheden te (doen laten) vervolgen. Wees verstandiger dan ik geweest ben en BOEK HIER NIET!

Aan te bevelen

Nee, je wilt toch niet besodemieterd worden?