2.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Hotel Lungotzerhof in Oostenrijk

Gepubliceerd op 2 april 2019 door Hensbergen.

In februari hier geweest, op de website van cheap 10.00 tot 22.00 frisdrank.... helaas! Personeel gaf aan te betalen! Lunch tussen de middag kun je ook wel vergeten... is er niet. Chagrijnig personeel en grotendeels van de dag zijn ze er niet en doen alle lichten uit... zit je in het donker! Het eten wat geserveerd word is niet optimaal, karig en veelal het vlees is regelmatig op. Hier zou ik nooit weer heengaan. Diverse malen tijdens verblijf contact met cheap gehad, er werd weinig aan gedaan, ook na de vakantie ook diverse malen contact gehad, het Hotel geeft aan dat alles beschikbaar was! Allemaal leugens! En Cheap gaan daar 100% vanuit, kortom nooit een vakantie hier boeken, betaal iets meer zodat je wel een zorgeloze vakantie hebt.

Minpunten
  • In februari hier geweest, op de website van cheap 10.00 tot 22.00 frisdrank.... helaas! Personeel gaf aan te betalen! Lunch tussen de middag kun je ook wel vergeten... is er niet. Chagrijnig personeel en grotendeels van de dag zijn ze er niet en doen alle lichten uit... zit je in het donker! Het eten wat geserveerd word is niet optimaal, karig en veelal het vlees is regelmatig op. Hier zou ik nooit weer heengaan. Diverse malen tijdens verblijf contact met cheap gehad, er werd weinig aan gedaan, ook na de vakantie ook diverse malen contact gehad, het Hotel geeft aan dat alles beschikbaar was! Allemaal leugens! En Cheap gaan daar 100% vanuit, kortom nooit een vakantie hier boeken, betaal iets meer zodat je wel een zorgeloze vakantie hebt.
Aan te bevelen

Nee, In februari hier geweest, op de website van cheap 10.00 tot 22.00 frisdrank.... helaas! Personeel gaf aan te betalen! Lunch tussen de middag kun je ook wel vergeten... is er niet. Chagrijnig personeel en grotendeels van de dag zijn ze er niet en doen alle lichten uit... zit je in het donker! Het eten wat geserveerd word is niet optimaal, karig en veelal het vlees is regelmatig op. Hier zou ik nooit weer heengaan. Diverse malen tijdens verblijf contact met cheap gehad, er werd weinig aan gedaan, ook na de vakantie ook diverse malen contact gehad, het Hotel geeft aan dat alles beschikbaar was! Allemaal leugens! En Cheap gaan daar 100% vanuit, kortom nooit een vakantie hier boeken, betaal iets meer zodat je wel een zorgeloze vakantie hebt.