6.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
0

actieve vakantie Tsjechië 2013

Gepubliceerd op 5 augustus 2013 door Tim.

ik heb mij redelijk kort van te voren aangemeld voor de vakantie en toch werdt ik goed geholpen. dit vond ik zeker wel een pluspunt. de groep zou eigenlijk bestaan uit 16-19 jarigen maar we kregen er ook de 12-15 jarigen bij, opzich was dit totaal geen probleem aangezien het echt een hele leuke groep was, alleen vond ik het wel wat jammer dat dit niet van te voren werd vertelt (terwijl dit wel op de website vermeld stond)
de locatie was zeer mooi en we kwamen er redelijk op tijd aan. het enige jammere was dat er een aantal kleine dingen niet goed geregeld waren. op de website stond aangegeven dat er voor eten en drinken gezorgd zou worden. maar toen wij eenmaal in Praag waren en gingen eten bij een restaurant werd alleen de pizza betaald. zelf moesten wij voor het drinken betalen. ook al was dit maar 1 glas.
de reisbegeleiding was erg positief en bleef zijn best doen om het ons naar onze zin te maken, dit was uiteindelijk ook goed gelukt.
de activiteiten waren ook allemaal aparte dingen en zeker de moeite waard.
het laatste minpuntje vond ik alleen wel dat het avondeten van de terugreis niet vergoed werd. terwijl dit wel had moeten gebeuren.
maar al met al heb ik zeker een top vakantie gehad en zou ik het aanraden voor mensen die nog nooit een actieve vakantie hebben gehad. de herinneringen zijn het zeker waard.

Pluspunten
  • prachtige omgeving en het weer was redelijk (overdag was zeer warm en s'nachts koelde het lekker af)
  • geweldige groep. ondanks dat de leeftijden gemixt werden was het alsnog een leuke groep en konden we allemaal wel met elkaar opschieten.
  • positieve reisleiding. als jij bereid was om je goed in te zetten voor de activiteiten werd je ook goed geholpen.
Minpunten
  • toen ik s'morgens aangaf dat ik liever niet ging mountainbiken bleek dit geen probleem te zijn en zou dit overlegd worden met Ivo (de man die de activiteiten grotendeels regelde). maar toen ik later die middag tegen Ivo vertelde dat ik liever niet mee ging mountainbiken en dat ik dit s'morgens al had aangegeven kreeg ik maar een andere optie: je loopt terug naar de camping (30Km). dit was wel iets waar ik echt niet positief over was.
  • op de website stond vermeld dat eten en drinken bij de prijs zaten. maar op de heen EN terugweg moesten wij zelf voor ons avondeten betalen. dit was nogal teleurstellend.
  • op de website stond dat een kussen niet persee mee hoeft maar optioneel is. hierdoor dacht ik dat er ook kussens aanwezig zouden zijn op de campingplaats, helaas bleek dit niet zo te zijn. mischien dat het wat handiger is om dat te verduidelijken op de website.
Aan te bevelen

Ja, ookal waren er wel aardig wat negatieve dingen, werde deze teniet gedaan door het aantal positieve dingen. je zal er zeker een hele mooie tijd beleven en nog mooiere herinneringen aan overhouden. zelf heb ik nu buiten mijn vakantie nog contact met bijna iedereen van de groep.