9.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Frankrijk actief plus, 14-23 aug

Gepubliceerd op 1 september 2020 door Yinte Fostier.

Het was een fantastische week met super activiteiten. De leiding (Dani en Sonny) waren top ! Ondanks mijn sleutelbeenbreuk halverwege de week, werd ik door iedereen in de watten gelegd. Bovendien wil ik Dani en Sonny nog eens extra bedanken voor alle goede zorgen, niets was hun teveel. 24/24 stonden ze voor me klaar. Zij zorgden ervoor dat ik uiteindelijk toch nog kon genieten en nog fijne dagen had. Volgend jaar kom ik zeker terug voor het vervolg van de activiteiten die ik nu gemist heb. Simi is zeker een aanrader !!! Dus niet twijfelen, gewoon boeken !

Pluspunten
  • De leiding en vrienden die ik leerde kennen waren allemaal superlief en leuk!
  • Supercoole activiteiten zoals raften, canyoningen, via ferrata, leuke hikes,...
  • Je leert vrienden voor het leven kennen!
Minpunten
  • Ik heb een fietsongeluk gehad in Frankrijk. De ziekenhuizen daar zijn niet super ;-) . Daar zeiden ze me dat ik niks met mijn sleutelbeenbreuk moest doen. Hier in BelgiĆ« moest ik direct een operatie ondergaan. De geneeskunde daar is dus niet goed ;-).
Aan te bevelen

Ja, Het was een fantastische week met super activiteiten. De leiding (Dani en Sonny) waren top ! Ondanks mijn sleutelbeenbreuk halverwege de week, werd ik door iedereen in de watten gelegd. Bovendien wil ik Dani en Sonny nog eens extra bedanken voor alle goede zorgen, niets was hun teveel. 24/24 stonden ze voor me klaar. Zij zorgden ervoor dat ik uiteindelijk toch nog kon genieten en nog fijne dagen had. Volgend jaar kom ik zeker terug voor het vervolg van de activiteiten die ik nu gemist heb. Simi is zeker een aanrader !!! Dus niet twijfelen, gewoon boeken !