7.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
53

Centerparcs, een plek waar je tot rust komt

Gepubliceerd op 10 oktober 2007 door denieceje.

Ben een aantal keer naar centerparcs geweest. Toen ik nog een klein meisje was ging ik regelmatig met mijn opa en oma een dagje naar de huttenheugte, deze centerparcs was toen het makkelijkst te bereiken en we gingen dan altijd een gezellig dagje zwemmen.
Daarna ben ik nog een keer meegeweest met een vriendin en haar ouders en hebben we daar een midweek in een huisje gezeten. Volgens mij was dit de eemhof maar dit weet ik niet meer zeker...ik weet nog wel dat het een heel mooi aangelegd park was. Savonds gingen we vaak in het overdekte gedeelte op het terras zitten en werd er muziek gedraaid. Ik herinner me goed de bruggetjes daar waar je dan overheen liep. En veel groen, heel veel groen! Het was heel mooi aangelegd! Ook het huisje was prima voor elkaar.
Een jaar of drie geleden ben ik voor het laatst naar een centerparcs geweest, die vlakbij de veluwe ligt (of was dit nou de eemhof???), toen had ik een personeelsuitje en gingen we een dagje zwemmen met de hele club. Het was een grandioze dag, met lekker eten, goede service en we hebben heerlijk gezwommen en lol gehad daar in het tropische zwembad. Het enige nadeel vond ik dat het toch wel heel erg druk was in dat zwembad...je kon nog net je kont keren :)
Maargoed, dat kan gebeuren! De site van centerparcs vind ik ook heel mooi en duidelijk. Vooral wanneer je wilt boeken, je krijgt alle centerparcs door heel nederland te zien en er komt meteen een berekening wat het je gaat kosten. Geen extra poespas of wat dan ook dus je weet waar je aan toe bent.

Pluspunten
  • Centerparcs is ideaal om er even tussenuit te gaan, of je nu met zijn tweetjes, als gezinnetje of met de hele familie gaat.
  • Je kunt kiezen uit verschillende locaties, centerparcs zit door heel nederland.
  • De aanleg van de parken zijn heel mooi, altijd veel groen en het is net alsof je je even ergens anders waant.
    - Op centerparcs kom je tot je rust, je kunt vaak ook heerlijk fietsen of wandelen in de omgeving.