8.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
56

CenterParcs, Leuk!

Gepubliceerd op 10 april 2007 door Angel81.

Center Parks is wat mij betreft een aanrader op het gebied van heerlijke ontspannen vakantie's. Toen ik nog klein was gingen mijn ouders, mijn broer en ik elk jaar naar een van de parken van Center Parcs op vakantie.
Die vakantie's waren altijd super en dat is blijven hangen, want nu ik niet meer thuis woon gaan mijn vriend en ik ook minimaal 2 keer per jaar een midweek naar een park van Center Parcs.

En om die reden ben ik erg tevreden over de internetsite van Center Parcs. Als we een weekje weg willen maar we weten nog niet precies welk park dan kunnen we lekker vanuit huis op het gemakje alle parken weer eens bekijken.

Je kunt op de site alles vinden wat je maar wilt weten. Er staat bijvoorbeeld uitgelegd welke soort cottages(huisjes) er zijn en welke activiteiten er op de parken plaats vinden.
Er staan ook altijd leuke aanbiedingen op de site waardoor je een stuk goedkoper op vakantie kan.

Wat ik zelf ook erg handig vind is dat je zelfs online je vakantie kunt boeken. Je geeft dan eerst aan op welke datum je wilt gaan, hoelang je op het park wilt verblijven en het park waar je naartoe wilt gaan. Verder geef je nog aan met hoeveel personen je gaat, hoeveel cottages je wilt en of je huisdieren mee neemt.
Zodra je op zoek hebt geklikt zie je meteen een overzicht van de beschikbare mogelijkheden.
Vanuit deze pagina wijst het boeken van je vakantie zich vanzelf.

Veel plezier !