7.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
34

Centerparcservaringen

Gepubliceerd op 22 april 2007 door Bettycoat.

Ik heb goede ervaringen met deze aanbieder, o.a. omdat ik ondanks een erg late boeking een goede bungalow precies volgens mijn wensen kreeg aangeboden zonder extra te betalen. Nou moet erbij zeggen dat ik mijn wensen niet direct had kenbaar gemaakt, het was dus eerder toeval, maar die toeval kwam mij goed uit. En verder nog een aanbieding voor 3 x diner voor 3 personen (waarvan 2 kinderen) voor 27,50 euro.
Wat ik ook een goede service vind, helaas is dat niet meer op de site terug te vinden, is dat men ook voor een dagje naar het zwembad kan zonder een bungalow te huren. Wij hebben dit twee keer gedaan, in de Eemhof, ik had 's-ochtens gebeld op een zondag en kon rond de middag met mijn kinderen komen.

Pluspunten
  • Je hoeft in principe het park niet te verlaten om een fijne vakantie te hebben, want alles aanwezig. Er wordt het een en ander georganiseerd vanuit het parc, zoals een huifkartocht in Drenthe. Dat is ons goed bevallen, de kinderen mochten ook de teugels van de paarden vasthouden. Ondanks een grote organisatie is Centerparcs toch redelijk flexibel.