8.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
54

De site van Center Parcs is een overzichtelijke,

Gepubliceerd op 3 augustus 2007 door Dirkje.

De site van Center Parcs is een overzichtelijke, gebruikersvriendelijke site, waarbij je een grote keuze hebt in het aanbod. Het is heel gemakkelijk om te zoeken welk park je wil bezoeken en in welke omgeving. Ook de periode kun je aangeven en zien of er dan plaats is. De site ziet er mooi uit, prachtige foto's van de parken en de accomodaties en van de activiteiten die er per park worden aangeboden. Er is voor iedereen wel wat vinden.
Je kunt kiezen uit een actieve, rustige, natuur, of een avontuurlijke vakantie. Je kunt er allerlei activiteiten ondernemen, dat hangt af van het park dat je kiest. Er zijn mogelijkheden voor kanovaren, om te golven, te fietsen of te wandelen. De parken liggen allemaal in of bij prachtige natuurgebieden. De parken zijn heel geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook voor ouderen die van een rustige vakantie willen genieten. Er zijn parken in Duitsland, Frankrijk en Belgie. Voor ontspanning wordt gezorgd. Wanneer ouders even rustig willen genieten, worden de kinderen door professionele mensen beziggehouden. Zo zijn er voorleesuren, bezoek aan een kinderboerderij, verkleedpartijen, optredens van clowns enz. De prijzen liggen niet echt hoog. Je kunt boeken voor een weekend, midweek of een volle week, respectievelijk €199, €299 en €399. Er zijn ook aanbiedingen voor een last minuteboeking.

Pluspunten
  • Mooie overzichtelijke site, goede layout en prachtige foto's. De prijzen zijn gemiddeld, met de mogelijkheid tot een lastminute boeking. Groot aanbod, met veel variatie.