8.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
48

Ik heb het elk jaar weer erg naar mijn zin op center parcs

Gepubliceerd op 19 september 2007 door sportwoman.

Ik ben er meerdere malen geweest en heb het er elke weer naar mijn zin. Je kunt er heerlijk ontspannen maar ook actief bezig zijn. De parken waar ik geweest ben staan in het bos. De eenden lopen langs je kamer en de eekhoorntjes zie je springen van boom naar boom.
's avonds kun je heerlijk genietenvan de openhaard die je aan kunt steken.
Ik vind persoonlijk dat je geen last van de buren hebt. De huisjes staan dan wel vast aan elkaar maar van geluidsoverlast heb ik geen ervaring.
In het zwembad kun je heerlijk genieten van de verschillende zwembaden zoals het grote golfslagbad, bubbelbaden, zwembad waar je ook naar buiten kan en natuurlijk niet te vergeten de glijbanen. Deze zijn er ook in verschillende vormen en maten. Zowel in het donker als een wildwater baan of een hele stijle glijbaan. De sauna is ook echt een aanrader.
Een paar jaar geleden heb ik zelf nog mee gedaan aan de activiteiten. Voor de volwassene vind ik ze tegen vallen maar voor de kinderen is het natuurlijk een hele uitdaging om over het water te raften of te klimmen tegen een steile wand.
Ik ben ook een aantal keren met een groep mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking geweest. Ook voor de deze doelgroep is het echt een aanrader. Je kunt overal komen met een rolstoel, zo ook in het zwembad. Er zijn ruime omkleedruimtes.

Pluspunten
  • de shows die gegeven worden, zwembad en de rust.