9.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
45

Mijn vakantie boek ik hier!

Gepubliceerd op 30 april 2007 door Gabrielle.

Deze website is heel duidelijk. Centerparcs is een groot park die veel bezoekers trekt. Je hebt er verschillende activiteiten zoals o.a. zwembaden met wildwaterbanen, solaria, sportzalen, winkeltjes en zelfs een restaurant met een danspodium aangelegen.
In dit park kun je zowel een vakantie boeken of gewoon als gast/bezoeker een gezellig dagje uit maken.

Voor kinderen is er ook veel te doen, tot een bepaalde leeftijd is het voor kinderen gratis toegang en er zijn veel kortingaanbiedingen. In het zwembad hebben ze zelfs een speciaal kinderbadje en wat nog spannender is..een jungle! Waar kinderen en volwassenen een proefje kunnen nemen van de heerlijke jungle met echte dieren die je van dichtbij kunt bekijken. Mensen waren verrast toen ze een regenbui midden in de jungle als cadeautje ontvingen! Maar het klimaat alleen al in de jungle voelt alsof je echt op vakantie bent, en neem er ook eens een drankje bij in een kokosnoot!

Ik heb hier zelf veel plezier aan gehad en de toegang is niet prijzig. Een goede tip: Mocht je een uurtje in het zwembad hebben gelegen en je wilt eruit, dan kun je met hetzelfde kaartje toegang verkrijgen in de jungle. (Dus geen extra kosten erbij)

Pluspunten
  • Kortingaanbiedingen, veel activiteiten, toegangsprijzen zijn niet duur, georganiseerde tennis en sport tournooien, bowlingbanen, solaria, website zeer duidelijk, het boeken van een vakantie is makkelijk en je komt niet voor verassingen te staan. Er is veel te doen voor kinderen. Wil je een romantisch avondje..? Dan heb je ook een dansvloer gelegen aan een restaurant met artiesten die een gezellig nummer zingen!