8.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
1

Pure ontspanning bij Center Parcs

Gepubliceerd op 23 augustus 2012 door Barbara.

Centerparcs is voor mij echt een heerlijke vakantie. Nadeel is dat het vrij prijzig is, maar het is het geld wel waard. Mijn voorkeur gaat dan wel uit naar de originele parken waar je heerlijk overdekt op terras kunt zitten, dus zeker ook met regen/sneeuw e.d. Zit je in de warmte. Center Parcs heeft aan alles en alle leeftijden gedacht, maar vooral gezinnen met kinderen hebben een heerlijke tijd. Kinderen kunnen vermaakt worden. Ik ga er zelf al heen vanaf baby zijnde en nog steeds vind ik het heerlijk. Centerparcs biedt ook hele goede service, zodra er een probleem zou zijn wordt het direct opgelost, ontzettend vriendelijk personeel, schoon park, keurig verzorgd, fris, kortom een aanrader!!!!

Pluspunten
  • Klantvriendelijk, goede service, keurige parken, voor ieder wat wils, ontspanning, flora en fauna, prachtige natuur, subtropisch, bij slecht weer ook heerlijk vertoeven, luxe bungalows, keuze uit diverse soorten restaurants of thuis bezorgen enz. Enz.
Minpunten
  • Het enige nadeel wat ik kan bedenken is de prijs, Center Parcs is vrij prijzig, helemaal in het hoogseizoen of met vakanties, dan zit je voor hetzelfde geld in het buitenland.
Aan te bevelen

Ja.