9.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
60

Volledig ontspannen

Gepubliceerd op 18 maart 2007 door jojo251.

De prijs mag dan wat hoog zijn, je kunt er wel echt helemaal ontspannen. Dat kan door bijvoorbeeld lekker het subtropisch zwemparadijs in te duiken, een potje te bowlen, maar ook door echt actief bezig te gaan en te gaan badmintonnen, tenissen of squassen.
En als je 3 keer op 1 naam geboekt hebt dan wordt automatisch \"friend\". Daamee heb je recht op allerlei kortingen, 2 gratis activiteiten, zelf bepalen welke huisje je wilt zonder dat dit geld kost enz. De omgeving van de parken zijn meestal prachtig. Midden tussen de bossen. Met uitzondering van \"de huttenheugte\", daar moet je iets verder voor weg, maar ook daar ligt het bos wel redelijk in de buurt.
Ook leuk om te vermelden is dat op de parken huisdieren welkom zijn, tegen een kleine vergoeding. Behalve in de hotels of hotelappartementen, waarschijnlijk omdat daar vloerbedekking inligt i.p.v. laminaat, dus dat is wat lastiger schoon te maken. Honden dienen uitgelaten te worden op een speciaal hondentoilet.
Als je vindt dat koken niet bij een vakantie hoort dan kun je leer uit eten bij het \"market restaurant\". Hier kun je onbeperkt eten voor een vaste prijs. Gemiddeld ligt de prijs hiervoor zo rond de 19,95, maar op sommige parken is het iets goedkoper. Naast een \"market restaurant\" heb je op alle parken ook nog diverse andere restaurants, maar dit is verreweg het goedkoopste. En je hoeft niet te wachten tot je eindelijk je eten krijgt.
Voor kinderen is er ook genoeg te doen op alle parken. Er zijn allerlei activiteiten speciaal voor hun, maar ook zijn een aantal bungalows voorzien van diverse materialen, zoals een kinderstoel e.d.

Pluspunten
  • meestal snelle service, vriendelijke mensen (ook aan de telefoon), alles om je te vermaken is aanwezig, practig uitzicht vanaf terras/balkon.