1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Nooit meer via Homair boeken

Gepubliceerd op 27 juli 2012 door Bert J..

Nooit, nooit, maar dan ook nooit zou ik via Homair iets boeken. Hoe ik behandeld ben door Homair op Camping Ça Savio in Italtie is buitengewoon schandalig.
DE CAMPING ZELF (ÇA SAVIO) IS WEL HEEL GOED, DAAR HEBBEN ZE ME PERFEKT GEHOLPEN NADAT IK NA 3 DAGEN (VAN DE 15) UIT DEZE CARAVAN VERTROKKEN BEN
Ik begrijp best dat je op een drukke zaterdag in het hoogseizoen moet wachten voordat je eindelijk de sleutel van je caravan krijgt, maar 3 uur wachten, vervolgens niet eens welkom geheten worden en ook nog eens in een ranzige caravan vol schimmel, vieze vloer met schimmel en aanrechtkastjes met schimmel terecht komen die zo stinkt dat je er eigenlijk van over je nek gaat is ronduit schandalig. Overigens doet OAD met deze partij zaken zonder dat je als consument hierover wordt ingelicht dus let op.
Ook is Homeair niet ingeschreven bij de de ANVR en SGR.

Pluspunten
  • Het sterke punt is dat de persoon van Homair op de camping ter plaatse (Emanuel) erg moeilijk met mensen om kan gaan. (maar dat is natuurlijk geen sterk punt).
Minpunten
  • Alles van deze organtisatie (Homair) is zwak, gezien de caravans die ik gezien heb op de camping is er geen caravan jonger dan 10 jaar. Allemaal op vieze bosgrond, onder de bomen dat dan weer wel, maar mensen in deze caravans wil je echt niet zitten.
Aan te bevelen

Nee, nee, zie bovenstaande reacties