6.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
1

Verborgen kosten Concepts-ICT

Gepubliceerd op 21 september 2009 door Ray.

Op zich lijkt Concepts-ICT een redelijk scherpe prijs te hanteren voor een gewild produkt. Wij zijn 3 jaar abonnee geweest en zijn toch niet geheel tevreden over Concepts ICT. De verbinding viel vrij vaak uit. DHCP servers waren geregeld off-line. Regelmatig leek het er op dat er gewerkt werd aan de verbinding waardoor we er uit lagen.

Helpdesk die slecht bereikbaar was en die ik kon betalen om Concepts-ICT te vertellen dat er een probleem met hun verbinding was.

Reeds eerder probeerden we het abonnement op te zeggen maar dat kon slechts na betaling van alle termijnen van het nog lopende, stilzwijgend verlengde contract.

Na het opzeggen kwam de klap op de vuurpijl. Een naheffing in de vorm van Disconnect kosten. Vermeld in schimmige termen in algemene voorwaarden maar feitelijk een soort schop na voor vertrekkende klanten.

Dit soort providers zijn er in ieder geval niet voor hun klanten. En het proberen te behouden van klanten door middel van het beste produkt aanbod alleen is hier niet het geval.

Pluspunten
  • 1) ADSL2 en een redelijk goed verbinding.