8.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
77

Canal Digitaal: doen of niet?

Gepubliceerd op 12 februari 2007 door gideonjansen.

Natuurlijk zijn er vele aanbieders van digitale televisie. Maar allen hebben ze nadelen. Sommige hebben behoorlijke opstartproblemen bij het in de markt zetten van digitale televisie, sommige leveren niet wat ze beloven en sommige zijn gewoon duur.

Canal digitaal bestaat al geruime tijd, dus opstart problemen zijn er niet. Satelliet televisie is absoluut niet nieuw maar is een zeer goed alternatief geworden. De beste kwaliteit en de meeste zender en dat voor de laagste prijs? Wat wilt de consument nog meer?

Aanschaf is tegenwoordig ook een peace of cookie geworden, want men sluit de kabels aan en laat het apparaat de rest doen. Het is tegenwoordig zo gemakkelijk, nagenoeg iedereen kan het doen. Ook jij!

Pluspunten
  • Beste kwaliteit en de laagste prijs. Voor het luttele bedrag van 40 euro per jaar (echt waar) heb je alle nederlandse commerciele zenders in huis, behalve Tien/Talpa. Deze zit in een andere (iets) duurder betaalpakket. In combinatie met een LCD of plasma scherm krijg je een beeld kwaliteit waar een kabel maatschappij nog een puntje aan kan zuigen.
  • Het geluid wordt digitaal tot aan je receiver via de optische kabel geleid, zodat je ook verzekerd bent van het beste geluid. Super dus.