4.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
55

ZAPPEN EN SURFEN

Gepubliceerd op 10 juli 2007 door Jacky.

Ik heb oktober 2006 zappen en surfen aangevraagd voor 29.90. Na veel wachten en bellen kreeg ik eindelijk na 4 maanden mijn surfen gedeelte.

Toen kwamen de afschrijvingen. Bij mij werd het volle pond surfen afgeschreven 35.95e en nog wat want ik kwam op een bedrag van 45e uit. Ik bellen. Ze begrepen er helemaal niets van want ze hadden inderdaad nog nooit gehoord van zappen en surfen.

Nou dat moesten ze uitzoeken. Ik werd na een paar dagen weer terug gebelt. Ze konden niets meer doen dan een reductie geven van 10 euro zodat het zappen en surfen uit kwam op 33.90e ik nog blazen dat dit niet afgesproken was, maar daar kreeg ik al antwoord op dat ze het verhoogd hadden, waarop ik als antwoord gaf dat dit niet in het contract stond en dat ik ook geen melding hiervan vooraf had gekregen.

Nou ik moest het gaan betalen want ze konden niets doen. Nu word er een bedrag van 33.62e alleen voor me surfen afgeschreven, want zappen betaal ik apart. Ik ben 3 weken bezich geweest om naar dat leuke bekende nummer te bellen. Toen maar een email gestuurt. Kreeg ik als antwoord dat ze hier niet op kunnen reageren, maar dat ik dat leuke bekende nummer kon bellen. Nou vandaag had ik eindelijk een telefoniste te pakken.

Ik heel me verhaal gedaan, ik werd in de wacht gezet en ja hoor \"een ogenblik geduld aub\" na 20 min heb ik op gehangen en opnieuw gebelt kreeg gelijk weer een telefoniste te pakken weer me verhaal gedaan, deze begreep wel dat ik er zo moe van werd. En nu word ik vrijdag terug gebeld wat de uitslag is.

Als de uitslag geen 29.90 per maand is ga ik dit vermelden in de publiciteit. Want dit soort spelletjes speel je niet met je klanten. De KPN heeft al genoeg gestolen van jan de arbeider. Het is GENOEG. :(

Pluspunten
  • Geen