1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
0

BEN wil nummerporting vanuit Telfort NIET annuleren!

Gepubliceerd op 28 april 2015 door M. Helder.

Ben nu al vanaf 1 maart 2015 bezig om een aanvraag te annuleren. Helaas, het BEN computersysteem kan dit niet aan. Na meer dan 15 uur bellen (minimaal 45 min. per belletje in de wacht bij de klantenservice voordat je Ć¼berhaupt iemand aan de lijn krijgt, soms valt tijdens het wachten de verbinding weg!) is nu eindelijk de aanvraag voor het abonnement stop gezet. Echter het nummerbehoud vanuit Telfort (06-nummer werkt nog bij Telfort) loopt nog door!? Niemand kan mij nu verder helpen. Het computersysteem van BEN kan dit niet annuleren. Er is nu 1 oplossing, alsnog een abonnement nemen bij BEN. Volgens klantenservice zal ik spoedig mijn 06-nummer kwijtraken.

CHANTAGE!

Pluspunten
  • Vriendelijke klantenservice
Minpunten
  • Klantenservice is zeer slecht bereikbaar (komt vaak voor dat je pas na 1 uur de klantenservice aan de lijn krijgt) En klantenservice kan niet veel wijzigen in 't nieuwe BEN computersysteem waardoor de klant de dupe is. ZEER SLECHT!
Aan te bevelen

Nee, BEN is een echte internet provider. Bestellen gaat prima, binnen 2 minuten een bevestiging. Heb je problemen, annulering o.i.d. dan heb je te maken met een internet bedrijf die niet bereikbaar is.