1.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
0

NA 9JR IS CAIWAY NOG STEEDS SLECHT

Gepubliceerd op 18 februari 2015 door mr truth.

Caiway is een super slechte provider.

Een medewerker heeft mij kort geleden het glasvezel pakket aangepraat. Ik heb aangegeven dat ik zou willen overstappen naar dat pakket. Het heeft zeker 3 maanden geduurd voordat ik het pakket heb gekregen. Daar zijn nog genoeg mailtjes (waar niet op gereageerd werd) en telefoontjes (waar gewoon bij opgehangen werd) voor afafgegaan. Medewerkers zijn onbeschoft!

Heb nou eindelijk glasvezel krijg ik niet de internetsnelheid die ik zou moeten krijgen. Mijn abbonement zegt 100mbit up en downloaden, maar de speedtest zegt maar 56mbit (glasvezelmodem rechtstreeks op pc aangesloten). Televisie gaat nog steeds over coax, terwijl ze reclame maken over superscherp beeld met glasvezel. Op mijn ultra hd tv is het beeld echt niet scherp hoor. De beelden blokkeren vaak. Een signaaltest op de tv laat zien dat het signaal superzwak is, terwijl ik er nog wel een versterkertje tussen heb zitten. Ik heb alle bekabeling laten vervangen. Maar zonder resultaat.

Het zenderaanbod is ook superslecht. Had eerst het hindi pakket, maar die is nou ook zomaar verdwenen. Heel veel zenders uit het basispakket zijn ook weg of verplaats naar een pakket waar je extra voor moet betalen. Mijn zoontje vindt het heel jammer dat Cartoon Network er niet meer is, maar ik ga niet het pluspakket nemen voor alleen Cartoon Network, want al die andere zenders is niks. Heb het al 2 maanden uitgeprobeerd. Caiway had Disney Channel belooft, maar na 4 jaar is die er nog steeds niet.

Als ik een andere provider kon kiezen dan had ik dat allang al gedaan. Maar jammer genoeg zit ik vast aan Caiway. Misschien toch maar een schotel nemen dan. Had veel liever Ziggo, familie heeft daar nog nooit problemen mee gehad (super scherpe tv beelden en super snelle internet). NOOIT CAIWAY NEMEN!

Mvg,
Mr. Truth

Aan te bevelen

Nee, Nee, zeker niet aan te bevelen