6.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
43

Laat je niet in de maling nemen door casema

Gepubliceerd op 17 april 2008 door peter.

Jaren geleden zijn wij overgestapt van KPN naar Casema.
We namen digitale tv en internet. De TV-aansluiting was geen probleem maar het internet werkte niet goed en na een paar keer heen en weer bellen bleek het nog niet te zijn geactiveerd. Uiteindelijk na een paar dagen werkte het. Daarna telefoon erbij Het KPN-telefoonnummer zou worden overgenomen door Casema en worden opgezegd bij KPN. Dat ging goed totdat de monteur zonder afbellen niet kwam opdagen. Nieuwe afspraak gemaakt. Ondertussen moest wel de KPN op de hoogte worden gebracht dat het nummer nog enige tijd behouden moest blijven. Casema had dat helaas verzuimd zodat het KPN-nummer naar de prullenbak was verwezen. Maar daar ging dus een paar weken overheen voordat dit duidelijk was. Dan maar een nieuw nummer. Dat ging nog een paar maanden duren zeiden ze. Mooi dus niet. Ik ben zo kwaad geworden dat ik direkt telefoon eiste en dit op zo'n toon deed dat ik er zelf bang voor werd. Mijn vriendin heeft ook nog een keer gebeld en dezelfde hadden we een nieuw telefoonnummer die wonder boven wonder ook nog werkte. Ze kunnen het wel hoor.
Heel erg vervelend was ook dat we 6 maanden geen factuur kregen en daar diverse keren opheldering over hadden gevraagd. Ze wisten ook niet waar het aan lag.
We hebben zelfs nog een bedrag gestort op hun rekening maar dat is niet erg verstandig want het wordt dan niet aan een factuurnummer gehangen dus gaat het als het ware zweven.
Op een gegeven moment hadden ze het achterstallig abonnementsgeld geincasseerd maar dat heb ik meteen gestorneerd want daar trapt Bartje niet in.
Het vervelende is dat dit nog een keer gebeurde maar toen heb ik het gemiddelde van alle voorgaande rekeningen genomen en per maand apart gezet.
We hebben een week zonder internet,tv, telefoon gezeten en bij Casema wisten ze ook niet hoe dat kwam. Er werd een monteur gestuurd en die constateerde dat wij waren afgesloten en dat dat een vergissing was want dat had bij de buren moeten gebeuren.
ik ben vast en zeker wat vergeten want Casema is een en al ellende maar het lijkt erop dat het nu goed gaat.
Peter

Pluspunten
  • website. prijs.bereikbaarheid