7.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
58

Erg veel te beleven!

Gepubliceerd op 29 augustus 2007 door Angel81.

Ik vind deze site erg leuk. Ik wilde een grappige sms versturen en kwam via een andere website op de website van smstop5.nl terecht. Ik heb werkelijk waar mijn ogen uitgekeken. Wat is er op deze website veel te vinden.
Je kunt er hele leuke sms-jes vinden die je gratis kan versturen via deze website. Er zijn dan verschillende categorieen waar je uit kunt kiezen zoals: Humor, liede, raadsel, versieren. Een erg grappige sms die ik had gevonden onder algemeen vond ik: Je kunt het laten, je kunt het doen of je kunt het gewoon laten doen.
Deze sms wilde ik dan ook versturen. Toen kwam ik er helaas achter dat de sms niet via de site naar een mobiele telefoon is te versturen. Er was alleen de mogelijkheid om hem per email te versturen. Ik heb hem uiteindelijk wel verzonden, maar dan gewoon via mijn eigen mobieltje.

De site heeft nog meer te bieden dan deze leuke sms-jes. Je kunt er ook ringtones, logo's, screensavers en spelletjes bestellen. Dit kost overigens wel geld. Je belt een nummer wat in beeld komt en dan krijg je weer een code waarmee je uiteindelijk bevestigd dat je betaald hebt.
Eigenlijk een hele leuke website, veel te beleven, alleen geen sms versturen.